Скандалният разговор в подкаста на Тото от СкандаУ между него

...
Скандалният разговор в подкаста на Тото от СкандаУ между него
Коментари Харесай

Мира Добрева за скандала с Тото и Тити Папазов: Надявам се да е човешка грешка, а не начин на мислене!

Скандалният диалог в подкаста на Тото от " СкандаУ " сред него и Тити Папазов провокира бурна вълна от реакции, а на рапъра, в последна сметка, му се наложи да се извинява обществено за стореното.

В диалога Тити Папазов признава по какъв начин преди години хванал жена си в изневяра и решил за наказване да й обръсне косата. Тази обстановка, поставена до настоящата с 18-годишната Дебора, обезобразена по изключително нечовечен метод с макетно ножче, звучи стряскащо. Ето по какъв начин реагира на това и Мира Добрева, която пусна видео, в което разяснява освен този случай, само че и беседва с инфлуенсърка от Стара Загора, за която стригането на коси въобще не се оказа изненадващо.

" Агресията в обществените мрежи, въпреки самата аз да не съм пострадала, е поразяваща. Хората са толкоз подготвени да осъждат, без въобще да знаят какво стои за едно деяние или безучастие на избрана известна персона. Ето, случая с Тити Папазов и Тото - един случай, който не съм гледала за жалост. Вече този клип не може да се види. Видях, че Тото се извини. Но когато си онлайн ти не постоянно реагираш по най-адекватния метод. Още повече, че в този подкаст там се пие, допускам, че алкохола отпуска задръжки, които другояче човек не би позволил, в случай че е в трезво положение.

Не, че се изправям тук, с цел да бъда бранител на един или различен човек, само че разбирам за какво Тото не е могъл да реагира на момента и през днешния ден му се наложи да се извинява. Но не разбирам по какъв начин може Тити Папазов да споделя тази история - по какъв начин е обръснал главата на едно момиче, като образец и героиство. Как може един човек на такава възраст, с едни такива огромни достижения за българския баскетбол, да се смее на това нещо. Озадачаващо е и откровено се надявам да е просто човешка неточност, недомислица, а не метод на мислене. Искрено се надявам да няма подобен образец оттук насетне ", споделя тв водещата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР