Скандалният наследник на евроатлантика Соломон Паси - Исаак, направи нов

...
Скандалният наследник на евроатлантика Соломон Паси - Исаак, направи нов
Коментари Харесай

Чао на БСП: Синът на Соломон Исаак Паси се лепна за Промяната

Скандалният правоприемник на евроатлантика Соломон Паси - Исаак, направи нов избор по избори, загърби партията си любимец Българска социалистическа партия и разгласи, че ще гласоподава за " Продължаваме промяната ". Решението си той стимулира с аргумента, че „ единствените дръзнали да спрат газпромската ни взаимозависимост и изгониха 70 сътрудника са Кирил Петков и Асен Василев “, както той самичък се аргументира. 

Така, момчето въпреки всичко стопля политически връзки с татко си, който евентуално ще  е удовлетворен от новото му користолюбие, в сравнение с да го гледа като част от алените редици, разясниха политици.

Само преди ден, известният като безжалостен русофоб юноша пусна абсурден пост във фейсбук, с който възмути почитателите на Москва- " Всички путински кучки след някойдруг ден ще гниете по килиите. ", написа Исаак Паси на профила си в обществената мрежа.  

Преди 2 години Паси-внук се вля в соцпартията, като разгласи, че се включва в столичния регион „ Сердика “, с цел да следва стъпките на дядо си, който е споделял социалистическите хрумвания.



„ Зрял съм, с цел да вземам решенията си самичък “, споделя през 2020 година Паси-младши пред „ glasove.com “ и твърди, че не го правел на инат на татко си, който е водач на Атлантическия клуб и с десетилетни десни убеждения.

Малко по-късно обаче, синът на Соломон Паси и журналистката Бинка Пеева реши да си тръгне. 

„ Обичам да съм сериозен с каквото и да се захвана “, заключва Паси-внук, ставайки член на Българска социалистическа партия. 

Младежът е приключил Първа Английска гимназия в София, учи в УНИБИТ " Национална сигурност и културно-историческо завещание. "  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР