Скандалният Максим Генчев с право си е заслужил това определение.

...
Скандалният Максим Генчев с право си е заслужил това определение.
Коментари Харесай

Взрив: Скандалният Максим Генчев с шокиращи разкрития за актрисата Неда Спасова!

Скандалният Максим Генчев с право си е заслужил това определение. Режисьорът подвигна народа на крайници с филмите си за Левски и Ботев, като обаче рецензиите и възмущението към него, бяха в пъти повече от овациите.

После на Генчев му бе по-трудно да снима, тъй като никой не искаше да работи с него. А през днешния ден той взриви обществеността като разгласи, че артисти забранявали на артисти да имат работни връзки с него. И засяга съответно младата актриса Неда Спасова, позната ни от " Откраднат живот ".

Генчев описа, че желал Неда да взе участие в новия му филм за Караджата, само че тя му отказала и му обяснила, че ще полудее. " Не мога повече да работя дружно с теб, ще полудея " - декларирала му тя, по думите на самия Максим. Той я попитал какво става и дали върху нея са упражнили напън, а тя не му дала отговор. Всъщност, дала отговор му - като го изтрила от приятелите си в мрежата.

" Така направи Неда и разбирам, че младите артисти ги е боязън. Те желаят да са гледани, да се развиват и разбирам терзанията им. Но други нейни сътрудници пък въобще не ми подвигат телефона като им звъня. Какво е това отношение, какъв е този боязън, запитвам аз ", заинтригуван е Генчев.

В отговор на думите му, шефът на Съюза на артистите у нас - Христо Мутафчиев, отвърна, че не познава добре режисьора, само че никога и никой не оказва напън над актьорите. Те сами вземат решение къде и с кого да работят.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: Максим Генчев Неда Спасова Левски Ботев Караджата Христо Мутафчиев режисьор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР