Скандалният футболист Георги Йомов най-накрая намери заместничка на фолкпевицата Ариа.

...
Скандалният футболист Георги Йомов най-накрая намери заместничка на фолкпевицата Ариа.
Коментари Харесай

Йомов намери заместничка на Ариа

Скандалният футболист Георги Йомов най-сетне откри заместничка на фолкпевицата Ариа. Наказаният за допинг някогашен състезател на ЦСКА-София има нова жена до себе си.

Този път работи доста по-различно от връзката си с фолкаджийката. Йомов крие коя дама е откраднала сърцето му. До момента е споделил единствено една фотография, на която се вижда само кракът й в неговия скут, написа България Днес. 

Футболистът се напати от големия интерес към връзките му с Ария и в този момент желае да изживее любовта си на мира. Без всичкия звук и показност на предходната му връзка. Самият той старни от светлините на прожекторите, откакто бе осъден за четири години поради използването на допинг. Футболистът бе хванат със неразрешено вещество през 2022-ра. Малко по-късно завърши и шумната му връзка с Ариа след серия от кавги.

Фолкпевицата и футболистът бяха заендо към две години, като парадираха с любовта си. Всъщност връзката им имаше много проблеми и бе придружена от кавги. Един от тях бе казусът, когато Йомов и брат му бяха бити след препирня на Околовръстното шосе. Притеклият се на помощ техен татко стреля и рани двама нападатели. Първоначално футболистът твърдеше, че не е участвал на мястото на случая, само че се оказа, че лъже. Ариа също бе забъркана в абсурда. Малко по-късно Йомов бе хванта с допинг и фолкаджийката го заряза.

За разлика от него, тя бързо му откри заместител. Близо година излизаше с предприемача Цецо Харема. Цветан Петков е притежател на верига заведения в София и на морето. Ариа още веднъж демонстрираше любовта си по обществените мрежи, само че неотдавна се разбра, че и тази нейна връзка е в предишното. За разлика от нея, Йомов бе самичък до в този момент. А дали ще реши да разкрие коя е новата дама на сърцето му, следва да разберем. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР