Скандалният доцент обаче не пожела да разкрие самоличността на мистериозната

...
Скандалният доцент обаче не пожела да разкрие самоличността на мистериозната
Коментари Харесай

Мангъров призна, че има нова жена!


Скандалният доцент обаче не пожела да разкрие самоличността на мистериозната дама, нито възрастта и специалността ѝ. По думите на Мангъров връзките им били към момента пресни и занапред предстояло развиване. Той към момента не делял един покрив с новата повелителка на сърцето си. Лекарят с язвителен език обаче не крие, че в персонален проект е претърпял някои разочарования и за собствен максимален неуспех счита приключването на брака му с някогашната му брачна половинка и майка на децата му – Ана.

Всъщност двамата са разведени от 10 години, само че се разделили цивилизовано, по взаимно единодушие. В края на брачния им живот напрежението ескалирало и решили, че ще се усещат по-добре, в случай че продължат пътя си поотделно. Освен това децата им към този момент били задоволително огромни, с цел да не се травмират от развода и да одобряват обикновено решението на своите родители. И до момента Атанас и Ана си общували и били другари. Любовната им история обаче е съвсем като от книгите. Искрата пламнала около услуга, която тя му направила.

Докато бъдещият лекар подготвял дисертацията си, нямало кой да обработи статистическите данни към нея. " Някой ми сподели, че има една засукана хубавица, която доста схваща. И аз отивам при нея и ѝ споделям: " Ето това са данните и ще си платя “.

И тя седна да ги прави. Първа таблица, втора, трета таблица и след това се родиха децата. Така и не си платих “, споделя през смях Мангъров, като отбелязва, че не се е оженил за софиянка за жителство, а по обич.

Двамата със счетоводителката Ана имат общо четири деца, като най-големият им наследник Борислав в действителност е от нейния първи брак. Щерка им Елена е фармацевт по обучение и специалност, а близнаците Христо и Илия са тръгнали решително по пътя на своя татко и са лекари. Доцентът споделя, че с Ана мъчно са съумели да изгледат децата си, имали и моменти на недостиг. Сега обаче се гордеели с триумфите им. Най-близък Мангъров е с дъщеря си. " Откровено мога да кажа, че тя ми е повече като сестра, в сравнение с като дете. Тя има същата психоструктура като мен, същата лошотия, същия дебелоглав. Дори е по-добра “, не крие пристрастията си към щерка си Елена доцентът.

Той срещнал наследниците си с новата си половинка публично и те приели зряло избора му да се впусне в нова любовна случка след много време в самотност, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР