Скандалният бивш щангист Гълъбин Боевски има най-после повод за радост.

...
Скандалният бивш щангист Гълъбин Боевски има най-после повод за радост.
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV: Тайна сватба в семейството на скандалния щангист Гълъбин Боевски - ето коя е булката...

Скандалният някогашен щангист Гълъбин Боевски има най-сетне мотив за наслада. Семейството на олимпийския първенец от Сидни 2000 се нараснало с още двама членове. Дъщерята на Боевски - 25-годишната Сара му роди през 2018 година внук, а оттогава насам хубавицата тихомълком е станала майка на още едно момченце. Но това не е всичко - с изключение на, че към този момент има двама внуци от дъщеря си, Боевски публично се е сдобил и със шурей!

Само преди няколко дни, в края на предишния месец, след дългогодишна връзка Сара Боевска и бащата на децата й, Стефан Тафров, най-накрая са се решили на значимата крачка да сключат брак. Подписването и сватбата са минали в стеснен фамилен кръг на 21 октомври. Двете гала са били проведени доста небрежно, без огромни мерки и непотребни разточителства.

За това подсказват фотосите от събитието, на които младоженецът Стефан даже не е с формален костюм, булката е с непретенциозна семпла рокля, а синовете им - по раирани блузки, дънки и маратонки.

Още каква пикантерия произлезе от сватбата на Сара Боевска, която от година развива сполучлив бизнес с компания за празненство украшения, какви правосъдни несгоди чакат Джулиана Гани около развода й с фитнес инструктора Илиян, какъв брой минимални заплати прахоса за тоалети Деси Радева по време на президентския мандат на мъжа си Румен Радев и още за рецидивиста на пътя началник Андре Токев - гледайте в този момент:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР