Скандални снимки на топбалерината на Большой 18+ Палавата балерина на

...
Скандални снимки на топбалерината на Большой 18+ Палавата балерина на
Коментари Харесай

Настя Волочкова с гол шпагат в снега СНИМКИ

Скандални фотоси на топбалерината на Большой 18+ Палавата балерина на Большой скандализира Кипър СНИМКИ 18+

Името на скандалната съветска балерина Анастасия Волочкова от дълго време не се свързва единствено с балета. Поредното доказателство за това са последните й фотоси, които се появиха в Инстаграм.

Явно 42-годишната балерина още веднъж е решила да шокира феновете си. Една от запазените марки на Волочкова са шпагатите. Тя не стопира да чекне на най-разнообразни места и повърхности. Последния път разчекна шезлонгите на плажа в Кипър.

Балерината към този момент сподели фотоси в поза шпагат на яхта, в банята, даже и на кон. Сега обаче мазета рибата и се разтегна напряко на снега. При това чисто гола.

В началото на годината нещо сходно направи и водещата " На кафе " Гала. Русокосата плевенчанка сподели пред цяла България по какъв начин се калява. Тя излезе от сауната и се хвърли в снега както майка я е родила.

" В горещина и в мраз изгаряща. За всички, които тъгуваха по шпагата ми ”, написа Волочкова. Тялото си балерината прикрива с метличка от брезови клончета, а на главата си има шапчица, с която доста наподобява на жълъд.

И може би решила, че една фотография не е задоволителна, качва още една от същата фотосесия.

Последователите й в мрежата са единомислещи: балерината е минала всички граници на здравия разсъдък. А може би има някакви физически и ментални проблеми.

" Много пикантни места ще замразиш... ”, отбелязва berka1974.

" Измет! Как ли реагира щерка й? Родителите й? Има ли съвест ”, възмущава се nagibina1306. Всъщност, измежду коментаторите има и бранители, които приканват интернет потребителите да си мерят думите.

„ Болен човек. Нима не си проличава?!? Какъв е смисълът да се подиграваш над болен човек? ”, написа olesyapim.

Преди две седмици буйната Настя изрита пред тв-камерите кучето на мащехата си. И изясни, че тя не се грижи за татко й, а за " всякакви кучета ". Марица.бг

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР