Скандални разкрития относно имуществото на Елена Йончева бяха представени днес

...
Скандални разкрития относно имуществото на Елена Йончева бяха представени днес
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО в Бареков и Байрактаров без цензура: Елена Йончева с несметно богатство според имуществената ѝ декларация!

Скандални разкрития по отношение на имуществото на Елена Йончева бяха показани през днешния ден в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком ". Водещите показаха имуществената декларация на същата, в която липсват според член 4 алинея 2 от настоящият по това време закон за гласност на имуществото двете последни колони, които са извънредно значими. Едната от тях е за юридически метод на придобиване на имуществото, а другата визира произхода на средствата.

В първата част на декларацията е разказано имуществото на Елена Йончева, което се състои от няколко жилището, магазин, гараж и вила, всичките на територията на София, които са добити за 0 лв. в годините 2005 - 2006. Само един от жилищата на въпросната е добит през 80-е години на предишния век за 10 000 лв..

През 2015 година, госпожа Елена Йончева е придобила няколко декара гора в Панчарѐво, за скромната сума от 451 000 лв.. В по - долна рубрика в декларацията, същата е записала, че има взимане от 100 000 лв. от компания, оповестена в неплатежоспособност. Няма никаква информация по отношение на това коя е компанията.

В общи линии, декларацията демонстрира, че Елена Йончева е един доста състоятелен човек.

Николай Бареков заключи тематиката, като разясни, че Йончева няма право да приказва като някогашен чиновник на ТВ7, на която евродепутатът бе изпълнителен шеф, тъй като в никакъв случай не е била такава и не е имала трудовоправни връзки с малкия екран.

Водещият попита за какво Елена Йончева към момента не е дадена на Национална агенция за приходите и не е подложена на процедурата, през която самият Бареков мина, когато Прокуратурата се самосезира и предприе огромна инспекция на него и фамилията му.

Имуществената декларация на Елена Йончева може да видите тук.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР