Скандалната руска водеща, кръщелница на Путин, Ксения Собчак не беше

...
Скандалната руска водеща, кръщелница на Путин, Ксения Собчак не беше
Коментари Харесай

Изхвърлиха от грузински бар кръщелницата на Путин

Скандалната съветска водеща, кръщелница на Путин, Ксения Собчак не беше позволена в грузински бар откакто отхвърли да съобщи, че Путин е деспот, оповестява obozrevatel.com.

В Dedaena Bar в грузинската столица Тбилиси пускат единствено тези руснаци, които преминат през специфична анкета. Преди да влезе в заведението всеки руснак би трябвало да съобщи, че Путин е деспот, както и че не е дал своя вот за него. Следват въпроси за това осъжда ли руснакът войната в Украйна, както и окупацията на украински и грузински територии.

Собчак решила да потвърди на притежателя, че той дискриминира хората " по народен принцип " и попитала, вярно ли е " руснаците да бъдат вкарвани в обособена категория и да не ги пускат ". 

" 20% от Грузия са окупирани от Русия, 300 хиляди грузинци са бежанци поради съветската политика. Всеки десети грузинец ", дал отговор и притежателят Дато Лапаури, и въпреки че Собчак траяла да му потвърждава, че руснаците " дори не знаят за казуса с Абхазия " дал отговор:

" Ако не знаят значи просто са невежи и не би трябвало да идват в Грузия, такива руснаци тук не са мечтани. Ако не знаят, че съветската войска е в Грузия и на 20 километра от тук има съветски танкове и бойци, а желае да пристигна и да яде хачапури, той не е мечтан тук ".

" А какво прави в анкетата точката " Слава на Украйна ", за какво би трябвало да се съгласявам с това, че " съветският транспортен съд да върви известно е къде " Защо това е тук? Какво отношение има Украйна към Грузия? Не може ли човек да е срещу войната, само че да не поддържа Украйна? ", траяла абсурда Собчак.

Най-накрая притежателят решил да приключи разправията с думите: " Тук има точка: Никога не съм дал своя вот за Путин ", а всички знаем, че вие сте дали своят вот за него, тъй че няма по какъв начин да получите " виза " за моето заведение ".

Изданието напомня, че група руснаци бяха изхвърлени от маршрутка тъй като крещели " Слава на Русия ".

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР