Скандалната Мис България 2017 Тамара Георгиева, фолк певицата Анелия и

...
Скандалната Мис България 2017 Тамара Георгиева, фолк певицата Анелия и
Коментари Харесай

Кои родни звезди са под карантина?

Скандалната Мис България 2017 Тамара Георгиева , фолк певицата Анелия и моделката Бориса Тютюнджиева са единствено част от родните звезди, които са под карантина поради ковид, написа „ Галерия “.

                       

Те бяха принудени да се върнат от разнообразни дестинации по света назад в България и в продължение на две седмици ще би трябвало да си стоят у дома и да не се срещат с близки и другари.

5-звездната отмора на Бориса на Малдивите й излезе през носа, откакто бе прекратена от изключителното състояние у нас. Тютюнджиева бе принудена да се върне прибързано с частен аероплан, а

на летището й бе измерена температурата

 

и бе разпитана за други признаци на китайската болест. Красавицата бе на отмора дружно с годеника си Марио Захариев, само че вместо 1 седмица остана в парадайса единствено 3 дни.

14-дневната карантина стартира и за певицата Анелия, която пък бе на участия в Лондон и Германия ден откакто оповестиха изключително състояние у нас. Фолк фурията бе планувала да остане за няколко дни при свои другари в Майнц, само че се наложи да се върне по неотложност. По непотвърдена информация

 

Анелия се е изолирала от щерка си

Ивон, която е отишла да живее за 2 седмици при баба си.

Скандалната плеймейтка Деси Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията пък реши да пътува до Мадрид, макар предизвестията на управляващите. Тя е там на посетители на свои другари и обмисля дали въобще да се връща у нас, или да си изкара там карантинния интервал.

Мис България 2017 Тамара Георгиева пък бе в екзотична Доминикана, само че почивката й търпя едвам 2 дни и се наложи да се върне. От Пунта Кана в продължение на 3 дни близначките от „ Игри на волята “ също търсиха полет назад за България.

 

Елена и Стефания бяха на салса фестивал,

 

само че в този момент ще се наложи да си танцуват затворени пред тв приемника у нас в идващите 2 седмици.

Синът на Ахмед Доган и годеницата му Памела Жейнова пък сами се изолираха, откакто бяха на ски отмора в Банско. Семейството се върна оттова ден преди блокадата и няма признаци на ковид, само че непринудено си постановиха 2-седмичната карантина, с цел да предпазят околните си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР