Скандалната и позабравена Роси Новева, която бе завъртяла главата на

...
Скандалната и позабравена Роси Новева, която бе завъртяла главата на
Коментари Харесай

Последната любовница на милионера Иван Зографски влиза в БИГ Брадър Ол Старс“?

Скандалната и позабравена Роси Новева, която бе завъртяла главата на мултимилионера и някогашен притежател на " Кемпински-Зографски “, през днешния ден – " Маринела “, ще бъде една от звездите в идния сезон на " Биг Брадър Ол Старс “, който ще започва след финала на ВИП сезона.

Роси бе една от най-коментираните дами в България преди десетина години. Тогава ексцентричната дама от Кюстендил завъртя главата на трансфериралия 90-те Иван Зографски. Тя взе участие в едно от изданията на " ВИП Брадър “ и провокира сериозен екшън с алкохолните си изцепки. Малко по-късно богаташът издъхна в Германия след тежка простуда. На погребението му били брачната половинка му и синовете му, само че Новева не била позволена, писа " Галерия “.

След това тя се покри. Едни твърдяха, че е в Испания и лекува наркозависимост, а други – че се е открила в Испания, където заживяла с човек със популярност от ъндърграунда.

 

Потенциални съквартиранти на Роси ще бъдат Станимир Гъмов, Жени Калканджиева, попфолк певицата Мария и сътрудника й Константин, Джино Бианкалана, Кака Лара, Джулиана Гани, Благой Георгиев и Златка Райкова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР