Скандалната ексманекенка Цеци Красимирова отново е тръгнала на лов за

...
Скандалната ексманекенка Цеци Красимирова отново е тръгнала на лов за
Коментари Харесай

Жесток скандал разтърси светските среди! Цеци Красимирова се впусна в групови изпълнения, след като милионер й би шута!

Скандалната ексманекенка Цеци Красимирова още веднъж е тръгнала на лов за богаташи, откакто бе натирена от сина на мултимилионера Цоло Вутов, научи извънредно БЛИЦ. Владимир Вутов изкара плевел разказ с предизвикателната гърла, само че усети в точния момент, че сивото й вещество е в пъти по-малко от силикона в балкона й, и реши да й бие шута.

Отраканата жителка на Мездра, бързо е задействала пипалата си и е пуснала част от тях да слухтят за нови заможни господа, без значение дали възрастта им е преклонна.

Из столичните салони се носи твърдоглав слух, че някогашната държанка на Косьо Самоковеца и Гонзо, е взела участие в игриви групови занимания, от които биха се изчервили даже порно кралици.

Цеци Красимирова е попълнила сбирката с преживявания на голям брой баровци, които обичат да описват за разюзданите си прекарвания до момента в който отпиват от кристалните чаши с малцово уиски на пълнолетна възраст.

Застаряващата звезда, обаче не се тормози да наобикаля като хищна хиена локалите, с цел да си намира нова плячка. Това обаче става все по-трудна задача, като се има поради, че младостта последователно й се изплъзва.

А младите лъвчета, от дълго време са обърнали тил на застаряващите любителки на секс-преживяванията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР