Скандалите в Наполи продължават. Треньорът Карло Анчелоти и играчите са

...
Скандалите в Наполи продължават. Треньорът Карло Анчелоти и играчите са
Коментари Харесай

Скандалите в "Наполи" нямат край

Скандалите в " Наполи " не престават. Треньорът Карло Анчелоти и играчите са отказали да изпълнят заповед на клубния президент Аурелио де Лаурентис. Филмовият продуцент е неудовлетворен от резултатите на отбора, поради което наредил футболистите да останат на петдневен углавен лагер в бaзата на клуба.

Чашата на търпението му преляла късно нощес, откакто " Наполи " стигна единствено до 1:1 със " Залцбург " вкъщи в груповата фаза на Шампионската лига. Информацията е на авторитетния италианския състезателен публицист Танкреди Палмери.
Норвежкото знамение Арлинг Холанд с впечатляващ връх 19-годишният нападател на "Залцбург " със 7 гола в първите си 4 мача в Шампионската лига
Медиите на Апенините пишат, че играчите на " Наполи " не имат намерение да останат на лагера, като капитанът Лоренцо Инсиние изрично е отказал. Според информациите треньорът Карло Анчелоти, който през вчерашния ден отхвърли да приказва пред публицистите, е подготвен да подаде оставка.

" Наполи " заема седмото място в класирането на Серия " А " с актив от 18 точки - 11 по-малко от водача и настоящ първенец на Италия " Ювентус ". " Адзурите " бяха считани за кандидат за Скудетото, само че се намират в серия от три турнирни мача без триумф.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР