Скандалите около юношеския национал на България - Марсел Бибишков, не

...
Скандалите около юношеския национал на България - Марсел Бибишков, не
Коментари Харесай

Войната Бибишкови - Пирин не спира

Скандалите към юношеския национал на България - Марсел Бибишков, не стопират. Баща му Крум Бибишков отговори на шефа на Пирин Атанас Дафинов, който обвини някогашния футболист в неистина, че клубът не е предложил професионален контракт на Марсел и по този начин е изпуснал солидна трансферна сума от италианския гранд Ювентус.

Бибишков-старши прикани Дафинов да покаже договора, който твърди, че е предложил на 16-годишния ни младежки национал. Той също разгласява пост във фейсбук. 

" Тъй като в последните часове имаше “официално ” Facebook изказване от страна на управата на Пирин и бях разгласен за измамник и прочие, желая и аз да се включа с няколко значими разяснения по тематиката. "

" Ще стартира в обратна посока, като първо ще прибавя, че аз никога/никъде не съм обявявал суми, дадени за трансфер. Дори и в самия анонс на изявлението направено с мен, се посочи, че това е “по тяхна информация ”. Нека също по този начин прибавя и следното, че 1999 година за направения трансфер с мен, от Байерн (Мюнхен) в клуба постъпиха над половин милион немски марки, което несъмнено е доста елементарно да бъде тествано. Така че 24 години по-късно по никакъв начин не е чудно, че за млади гении, грандовете в международния футбол биха могли да дадат големи за българските показа суми. Това обаче би могло да се знае от администрация, която продава футболисти, стартира млади гении и е наясно с трансферните пазари по света ", продължи Крум Бибишков.

" В случая господин Дафинов не е продал и котка, че да декларира нещо сходно толкоз изрично. Но знам ли, може пък пазарът за котки да е надалеч по-различен от футболния…. По главната тематика за предлагания контракт на сина ми от Пирин, желая да кажа следното. Първо даже самият господин Дафинов е декларирал “че имахме специфичен РАЗГОВОР ”, само че аз от своя страна желая да заявя, че специфичен неофициален диалог никога не е даване на формален ДОГОВОР! ", добави Бибишков-старши.

" С мен по тази тематика е воден 1 (един) вербален диалог и в него аз съм декларирал моята позиция, че съм отворен за договаряния, само че че също по този начин желая да видя нещо черно на бяло с условия и конкретика. Такова нещо не ми е предоставяно по каналния ред или по какъвто и да е различен ред. Мисля, че формален представител на футболен клуб би трябвало да изпрати някъде формален документ и да има някъде някаква диря от този документ (дали имейл, чат, " Facebook ", " Инстаграм " или прочие). Това, както всички занимаващи с футбол знаят, е процедура на всички обикновено ръководещи се професионални клубове. "

" До тук стана ясно едно:

Ние формален контракт от Пирин по каналния ред с клаузи и условия не сме получавали.

Искам също по този начин да задам следните въпроси към господин Дафинов:

1. Може ли господин Дафинов да ми покаже, че ми е предложил формален контракт с всички прилежащи права и отговорности към него по формалния за това канален ред?

2. Знае ли господин Дафинов в какъв брой тима е играл синът ми след навършване на 12-годишна възраст?

3. Наясно ли е господин Дафинов, че би трябвало да се заплати отплата на всички тези клубове, в които е играл синът ми?

4. Свързвал ли се е господин Дафинов публично или не с тези клубове, с цел да изследва размерите на тези обезщетения? Ако да, да го потвърди!

5. Знае ли господин Дафинов, че в случай че не се заплатят тези обезщетения, даже и да бяхме подписали контракта, който той НИКОГА не ни е изпращал, няма опция този контракт да бъде публично регистриран и надлежно той би бил НЕВАЛИДЕН.

Само Пирин!!! ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР