Скандалите около бившия президент на Френската футболна федерация Ноел Льо

...
Скандалите около бившия президент на Френската футболна федерация Ноел Льо
Коментари Харесай

Нов скандал около бившия президент на Френската футболна федерация

Скандалите към някогашния президент на Френската футболна федерация Ноел Льо Грае, който подаде оставка преди близо 3 седмици, не престават. Вестник " Льо Монд " разкри в сряда, че той е получил към 30 спомагателни предложения за финала на Световното състезание в Катар сред Аржентина и Франция и ги е раздал на свои родственици и близки.

Заради околните си връзки с управлението на ФИФА, Льо Грае е получил близо 30 спомагателни предложения за ложите на стадиона, само че вместо на заслужили футболни деятели и членове на федерацията, за които са предопределени, той ги е раздал на родственици и близки. Всички разноски за гостите са били поети от ФИФА, като те са били настанени в три първокласни вили.

" Льо Монд " твърди, че измежду гостите на Льо Грае са били неговата брачна половинка, две от дъщерите му, обща фамилна другарка, президентът на футболния клуб Гингам Фредерик Льо Гран, кметът на Гингам Филип Льо Гоф, сътрудникът на Жан-Пиер Бернес, както и персонални негови другари.

" ФИФА беше уредила всичко, тъй като имаше доста празни стаи в хотелите в Катар по време на финала. Поканите са дадени на федерацията и тя може да ги разпредели, както откри за добре ", сподели в своя отбрана пред медията Льо Грае.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР