Скандали тресат звездите на музикалната сцена у нас. Фурор предизвика

...
Скандали тресат звездите на музикалната сцена у нас. Фурор предизвика
Коментари Харесай

Гери-Никол топ скандалджийка – погна Криско, Дара и Тото. Шамара пък оплю Килата: Последната му песен е кючек!

Скандали тресат звездите на музикалната сцена у нас. Фурор провокира напълно пресния скандал сред Гери-Никол и Тото от „ Скандау “.

Причината се оказа новият клип на Гери „ Шефе, шефе “. Видеото към песента припомня извънредно на видео на Карди Би и Ники Минаж. „ Когато си поръчваш Карди Би от Али Експрес “, написа Тото, споделяйки линк към парчето на русокоската. Тя не закъсня и му отвърна:

„ Юда, нали знаеш къде си те поставям.

Жив и здрав бъди и дишай чист въздух на къщата в Бяла Слатина, до момента в който аз групирам загар в Мексико! “. Часове по-късно меломаните взеха страна и започнаха да се атакуват между тях. Малко по-късно Тото разгласява още два статуса, като в единия загатна за финансовите благоприятни условия на бащата на Гери-Никол, който спонсорира нейните клипове. В другия се подигра с известността на варненката, която побърза да показа реакциите на почитателите си за новото си парче и по този метод да му покаже, че мненията му не въздействат на известността на парчето.

Преди абсурда с Тото Гери-Никол имаше дрязга с колежката си Дар Йотова.

В един миг двете деляха фенска маса и съумяха да настроят групите младежи едни против други.

Скандал, или най-малко клюки за подобен имаше преди година, като в основата му стояха връзките на Криско и 100 кила. Тогава певицата реши да работи с най-големия зложелател на Криско – Явор Янакиев. Бързо в светските среди се заприказва, че общата им ария е направена на инат, за да показват по-големия си гений и обичта на почитателите.

Войната сред Криско и Килата

пък бе подбудена от желанието им за първи места в музикални ранглисти. През годините никой от тях не съумя да завоюва превъзходство над другия.

„ Дойдох тук и внезапно видях едни нови звезди. Всичко ми звучи като румънско диско. Чух някаква чалга, която звучеше повече като рап, в сравнение с песните на тези, които парадират, че вършат рап. Последната ария на 100 Кила е заплашителен кючек. Изключително доста скърбя, че мои наследници, които съм ги учил да вършат музика, поради това, че нямат контакт с мен, вършат кючеци и щракат с пръсти. Очаквам да запишат ария с Цеца. Няма неприятно в кючеците, да напишат, че са такива реализатори, тъй като другояче излагат всички останали в сектора ", беше споделил преди време Мишо Шамара – създателят на българската хип-хоп музика в България.

Преди две години рапърът Георги Енчев изгони дуетната си половинка Адриан Рачев от дуото „ Румънеца и Енчев “ . Заговори се, че Енчев самичък е взел решение да изрита половинката си, напомня „ Телеграф “.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР