Скандали тресат от месеци дирекция Вътрешна сигурност“ и Инспектората“ на

...
Скандали тресат от месеци дирекция Вътрешна сигурност“ и Инспектората“ на
Коментари Харесай

Борби за надмощие тресат „Вътрешна сигурност“ и „Инспектората“ на МВР

Скандали тресат от месеци дирекция „ Вътрешна сигурност “ и „ Инспектората “ на Министерство на вътрешните работи. Това научи Фрог нюз от източници от вътрешното ведомство. И двете звена са на директно послушание на шефа на институцията Младен Маринов.
В „ окото на бурята “ са началниците на „ Вътрешна “ и „ Инспекторат “. В разследване на раздора, съставът също е разграничен, като едните работят в полза на шефовете, а други в техен ущърб. Основното, с което се замерват противниковите лагери са компромати. Почти всекидневно се пишат доноси, които по-късно се ревизират. Вътрешни хора споделиха, че средата е извънредно нездравословна. Намекват, че става дума за битка за превъзходство сред хора, доближени до Цветан Цветанов и Делян Пеевски. Други пък са на мнение, че напрежението се основава поради апетити за повече власт.

Уточняваме, че " Вътрешна сигурност " и " Инспектората " са двете структури, които се занимават с пречистване на системата от прегрешили ченгета. Не е загадка, че неведнъж се употребяват като бухалка против неодобните служители на реда. Поради тази причина съставът на Министерство на вътрешните работи се относя с запаси към въпросните звена и не ги долюбва.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР