Скандали тресат не само „Има такъв народ“ и „Продължаваме промяната“

...
Скандали тресат не само „Има такъв народ“ и „Продължаваме промяната“
Коментари Харесай

Жега в Lupa.bg: Бунт тресе партията на Стефан Янев

Скандали тресат освен „ ИТН “ и „ Продължаваме промяната “ - бунтовни настроения скапват диспицлината и в партията на Стефан Янев „ Български напредък “, рапортува пред Lupa.bg източник под пагон от обкръжението на някогашния длъжностен министър председател.

Причина за напрежението е рисково близката сътрудничка на Янев - Ралица Симеонова. Генерали от най-вътрешния кръг към партийния водач са гневни на брюнетката, която се пробва да дърпа конците в „ Български напредък “, посочи източникът на Lupa.bg.

Съратниците на Стефан Янев са гневни, че момата, родена в Лом през 1986 година, се изживява като пълководец на база персоналните си контакти с екс военния министър.

Че за Ралица има особено място в генералското сърце е социална загадка – напористата дама стартира като редови служител в администрацията на президента Румен Радев. Още там подхожда на Стефан Янев, който я харесва в професионален и личностен проект.

Докато генералът управлява двете служебни държавни управления, Симеонова е непроменяемо шеф на кабинета му, ползвайки се с безспорното му доверие. Когато Стефан Янев оглави военното министерство в държавното управление на Кирил Петков, никой не се изненада, че точно Ралица Симеонова бе определена за заместник-министър на защитата.

Тя беше второто предопределение в кабинета след министъра и оглави най-важните ресори във ведомството. Вярната спътничка на Янев бе и първата, която си потегли незабавно откакто шефът й подаде оставка.

В момента Ралица Симеонова е не просто координатор на новата генералска партия, а под нейно управление тече интензивно партийното строителство, удостовери информаторът на Lupa.bg, което нервира генералите от обкръжението на Стефан Янев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР