Скандален видеоклип взриви социалните мрежи. На кадрите се вижда как

...
Скандален видеоклип взриви социалните мрежи. На кадрите се вижда как
Коментари Харесай

Митничар от Дунав мост крещи на молдовец: Плащай, маймуно мръсна, чиба!

Скандален видеоклип взриви обществените мрежи. На фрагментите се вижда по какъв начин чиновник на БГ тол се държи жестоко и наскърбява преминаващ границата при „ Дунав мост” молдовски жител. Потърпевшият е изпратил видеото на платформата „ Обществен контрол”, която съществува във Фейсбук и YouTube. „ Това е гражданска медия, която е основана за да бъде коректив на нередностите, които виждаме в страната ни, слагането им във фокуса на обществото и надлежно намиране на решение”. Това съобщи пред Нова телевизия Иво Дашев.

Той описа, че абсурдът с молдовския жител е зародил в резултат с неразбирателство с заплащането, което би трябвало да се извърши от водачите на „ Дунав мост”. „ В съответния случай мъжът е желал да заплати с карта, а не в брой. По някаква причина чиновниците на БГ ТОЛ обаче са се пробвали да го принудят да заплати в брой”, описа Дашев.
свързани новини603541на 12.06.20213924на 05.04.2021
На видеото се чува по какъв начин митничарят крещи на молдовеца: " Плащай, маймуно мръсна, чиба! "

По думите му служителят на границата е показал възприятие за безотговорност. „ Това надменно отношение на този чиновник е най-малкият проблем. Това видео демонстрира, че този човек има възприятие за недостижимост. Това е въпрос, който слагаме във фокуса на новия министър на превоза, който също е от Русе, с цел да бъде решен. Друг е въпросът за какво тези хора ги карат да заплащат в брой?”, попита Дашев. Той акцентира, че казусът е от края на октомври.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР