Скандалът в новата платформа Тредс стана лавинообразен Да помирят враждуващите Наско

...
Скандалът в новата платформа Тредс стана лавинообразен
Да помирят враждуващите Наско
Коментари Харесай

Криско и Алисия скочиха срещу побойниците Емрах и Наско Колев

Скандалът в новата платформа Тредс стана лавинообразен

Да помирят враждуващите Наско Колев и Емрах Стораро се намесиха още артисти. Рапърът Криско и чалга певицата Алисия изригнаха против побойниците.

Криско стартира с смешка и нарочна неточност, като ударът бе стоварен върху Емрах и изявлението му неотдавна. Той съобщи в онлайн платформата, че Азис  и Меди са „ пед@расти “, без никакво съответно пояснение.

А след това нескопосано се оправда, че профилът му бил хакнат. Наско Колев го настъпи, като му сподели, че няма право да наскърбява хора.

Заради което по-малкият наследник на Тони Старора го заплаши с пердах и го провокира към физическа разпра. Колев пое „ подадената му ръкавица “, като преди този момент изиска да му прочете страница от книга, без да срича.

„ Първо прочети една страница от книга, без да се запъваш, тогава ще се бием “, отвърна му Наско Колев. А Емрах му изпрати пост, в който сложи Колев зад решетките.

На целия този цирк Криско реагира, като съобщи, че физическата разпра е единствено и само за слабаци и комплексари.

„ Да удариш някого е симптом на най-голямата уязвимост “, затапи ги Криско.

В разногласието се намеси и Алисия.

„ Вместо да се репчите и заканвате, че ще сбиете, помогнете на някой, имате опция! От тази платформа излиза наяве, че хората живеят, изпълнени с яд и ненавист “, закла ги и поп фолк дивата.

Инфо: Хотнюз

 

Тагове: Наско Колев емрах стораро Алисия Криско Тредс рапър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР