Скандалът след обвинението в насилие, което отправи актрисата Диана Димитрова

...
Скандалът след обвинението в насилие, което отправи актрисата Диана Димитрова
Коментари Харесай

Диана Димитрова публикува нови снимки, показващи следи от насилие

Скандалът след обвиняването в принуждение, което насочи актрисата Диана Димитрова продължава. Актрисата популяризира непоказвани свои фотоси и разяснява случая, пише 
Прочетете още
" По мотив появилите се спекулации по случая и опитите за операция на обстоятелствата съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен принуждение ", написа тя.

" Публикувам за първи път тази фотография, която е част от Съдебно здравна експертна информация № П-19/2023г. по разказа на ВМА и откъс от преписката Република България Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023:
``ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС съдебна експертиза УСТАНОВЯВА, ЧЕ Пожарна охрана ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА``, написа в преписката.
" Казано с по-прости думи контузиите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата.
Като актриса взела участие в голям брой български и задгранични продукции, знам каква е разликата от театрален грим и същински контузии. Гримът се измива, а същинските контузии остават забележими и невидими белези за цялостен живот ", добавя тя Димитрова.
Припомняме, че в края на предходната година Диана Димитрова разгласи, че преди 5 години е била пребита на снимачната площадка от неин сътрудник, намеквайки, че става въпрос за артиста Юлиян Вергов. Прокуратурата обаче отхвърли да образува досъдебно произвеждане по сигнала на актрисата закононарушение от общ темперамент. Това се схваща от разпореждане на прокуратурата, което самата тя разгласява във Facebook профила си.

Вчера артистът Юлиан Вергов популяризира позицията си по случая, като и разкри нови елементи.

Запознах се с Диана Димитрова на фотосите на сериала “Откраднат живот ”. Имахме близки другарски и професионални взаимоотношения. Единственият спор, който съм имал с нея, е бил чисто вербален. Tова се случи пред част от екипа на сериала ", се споделя в позицията на Вергов. 

" Поводът беше, видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не желаете да знаете какво видях там. И все пак държа да заявя напълно ясно, че аз в никакъв случай не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо принуждение от моя страна. Всеки, който твърди, че над тридесет души – снимачен екип от изключителни експерти, са станали очевидци на непочтено отношение по отношение на жена и нито един от тях не е реагирал, е измамник.

Тогава, единствената причина да не повдигна обвиняване против Диана Димитрова за безчинство над малолетна, беше с цел да защитя щерка си и да не ѝ предизвиквам, всичко, което щеше да последва ", добави той.

В същия ден  актрисата заяви, че ще съди  Юлиан Вергов за клюка. Позицията на артиста опазиха известни имена от гилдията - Захари Бахаров, Теодора Духовникова и Луиза Григорова.

От поста на Григорова излиза наяве, че тя застава твърдо Вергов и не има вяра на снимките, на които Диана Димитрова е цялата в синини.

" И случаи, като този, на който всички трябваше да станем очевидци (защото си е чист ПР), в които някой се изкарва жертва, пречат на същинските жертви, омаловажават казуса, изкарват потърпевшите като “проявяващи каприз ”. Съответно изказаните неистини по тематика на Юли Вергов, който аз абсолютно поддържам и обичам, вредят освен на него и цялото му семейство, само че и на обществото ни.

Тези фотоси тук ви демонстрирам, с цел да видите кооооолко доста и реален грим има в киното, а за жалост очевидно също толкоз фалш. Благодаря за вниманието! “, пише Луиза Григорова.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР