Скандалът се заформя заради участието на основателя на Атлантическия клуб

...
Скандалът се заформя заради участието на основателя на Атлантическия клуб
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Пъдят Паси заради тези думи. Психиатърката на Радев скочи: БНТ да се извини!

Скандалът се заформя поради присъединяване на създателя на Атлантическия клуб в България и някогашен външен министър доктор Соломон Паси в Българска национална телевизия и коментара му за украинския президент Володимир Зеленски. Паси съобщи, че Зеленски е украинският Васил Левски, предава Стандарт.
Това обаче отприщи лавина от яд. Директорката на държавната психиатрична клиника доктор Цветеслава Гълъбова написа намерено писмо до Българска национална телевизия. С него тя желае най-малко година Паси да не припарва до екран. Ето какво гласи то:
Отворено писмо
До
Г-н Емил Илиев Кошлуков
Генерален шеф на Българска национална телевизия
До
Денят стартира с Георги Любенов
До
Редакторите на предаването
Уважаеми госпожи и господа,
В днешното издание на предаването един от гостите ви – Соломон Паси си е разрешил гнусното и обиждащо българското национално достолепие съпоставяне на украинския президент Зеленски с Васил Левски
Ясно е какви политкоректни усеща изпитва Паси към Зеленски, ясна е и мотивацията му за тях, знаем и какъв брой този господин ненавижда нас, българите и православието, за което сподели “майната му ” – негова си е отговорността за всичко това.
Но е ваша отговорността за това, че позволявате на ваш посетител да сквернослови и окалва името на Левски с евтините си грантомотивирани съпоставения с една много противоречива “личност ”. И освен това тъпашко съпоставяне водещият позорно мълчеше.
Смятам, че е неотложно и упорствам да поднесете опрощение на аудиторията на Българска национална телевизия, която устоя институцията с налозите си и въпросното лице паси най-малко една година да не ни залива с омразата си от екрана на публичната телевизия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР