Скандалът със записите е евтин опит 26 май, вместо първа

...
Скандалът със записите е евтин опит 26 май, вместо първа
Коментари Харесай

Лорер към Президентството: Дайте втория мандат, време е България да има истинско парламентарно управление

Скандалът със записите е на ниска цена опит 26 май, вместо първа стъпка към една работеща прокуратура и правораздаване, да се трансформира в на ниска цена скандал. Това съобщи в студиото на " Панорама " Даниел Лорер от " Продължаваме промяната ".
Според него има доста по-сериозна задача - " Какво вършим в България ".

Днешният ден дава много сериозен мотив за оптимизъм. Случи се нещо невиждано - правосъдната промяна, която за множеството българи звучи като неразбираема фраза, най-накрая стартира да се случва, добави депутатът от Политическа партия.

По думите му с признатите промени ще стартира отчетност в активността на прокуратурата.

" Започнахме смяната, за която от толкоз време се приказва ", съобщи Лорер.

Според Лорер Президентството демонстрира песимизъм към всички форми на съгласие.

" По някаква причина те не са толкоз съгласни с намирането на парламентарна формула за ръководство. Дайте втория мандат, време е България да има същинско, демократично, парламентарно ръководство ", обърна се Лорер към Президентството.

Той отхвърли, че каквото и да било е в съгласие с непознато посолство.

Повечето наши партньорски служби доста евентуално имат терзания дали България е преодоляла наслеството на социализма и дали нашите служби в огромната си част не работят за Русия, разяснява Лорер.

Компромисът, който Политическа партия и Демократична България направиха, с цел да намерят работеща формула с ГЕРБ, ни коства извънредно доста сили, да си признаем пред себе си, че българският гласоподавател е дал своя вот и за други.

Всички министри ще бъдат посочени от акад. Денков - по този начин Лорер отговори на въпрос дали ще има и други министри на ГЕРБ в кабинет, излъчен с втория мандат.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР