Скандалът около главния секретар на МВР Живко Коцев взе нов

...
Скандалът около главния секретар на МВР Живко Коцев взе нов
Коментари Харесай

Нов скандал със снимки с пачки евро

Скандалът към основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев взе нов поврат поради фотоси, оповестени от Афера.бг. Фотографиите, за които не е потвърдена достоверността, демонстрират основният секретар на Министерство на вътрешните работи в компанията на единия от арестуваните по следствието за контрабанда в митниците - Стефан Димитров.
Според онлайн изданието фотосите са от вкъщи на Димитров, а на тях предприемачът е сниман, дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи, застанали до домашна софра и по пантофи. Димитров държи в ръцете си кафяв пудел. Именно домашният любим е общото сред всички публикувани фотоси. Той е сниман неведнъж на фона на пачки евро.
Освен с парите кучето е снимано и с Коцев. На един от фрагментите се появява и някогашният вътрешен министър Бойко Рашков. Тази фотография обаче е правена в заведение. Кадрите с Коцев са на маси, като на една от тях е и Стефан Димитров. Главният секретар е сниман и с пудела.
На друга фотография се вижда кучето с торта и още веднъж с пачки. Не се оповестява името на домашния любим, нито неговата роля в следствието.
Това е следващата порция фотоси. В събота, до момента в който се гледаше мярката за неотклонение на Банкова, се появиха фрагменти от нейни срещи с Димитров. Ден по-късно пък в обществените мрежи бе пуснат кадър на Коцев с Димитров.
БТВ разгласява и протокол от разпит на неизвестен очевидец по следствието. В него той твърди, че от дълго време работи в системата на Министерство на вътрешните работи и работата му е да контактува с оперативно забавни лица. Обяснява, че татко и наследник Димитрови били в близки връзки с Рашков и по тази причина и той се срещал с тях.
Междувременно Рашков съобщи пред " Сега ", че вътрешният министър Калин Стоянов е бил чест посетител на задържания Стефан Димитров.
По-късно Кирил Петков съобщи, че не се тормози от фотосите на хора от Политическа партия с пачки пари в компанията на контрабандисти. " Някакъв часовник се развява в този момент ", разяснява пред медии съпредседателят на " Продължаваме промяната ".
Според Николай Денков пък изтеклите в последните дни фотоси на основния секретар на Министерство на вътрешните работи съставляват " масирана акция по професионално и персонално дискредитиране ".
Междувременно стана ясно, че Живко Коцев е влезнал в болница поради влошено здравословно положение.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР