Скандалът актрисата Диана Димитрова няма да се отрази върху честотата

...
Скандалът актрисата Диана Димитрова няма да се отрази върху честотата
Коментари Харесай

Юлиян Вергов остава в Като две капки вода, въпреки скандала с Диана Димитрова

Скандалът актрисата Диана Димитрова няма да се отрази върху честотата на телевизионните изяви на Юлиан Вергов, за който се приказва, че я е пребил на фотосите на сериала „ Откраднат живот " преди 5 години. Той освен че резервира всичките си театрални функции и влиза в нови кинопроекти, само че и остава в журито на шоуто на NOVA „ Като две капки вода ". Това излиза наяве от реклама на новия сезон на малкия екран, която върви в ефир в последните дни.

 

Продуцентът на „ Капките " - Маги Халваджиян, очевидно е един от хората, които са се заели да оправдават Вергов след абсурда с Диана Димитрова. Вместо да го изхвърли от предаването си за наставление на всички мъже, които протягат ръка на дами, той най-вероятно ще го остави в журито на сезон 11, изхождайки от концепцията, че всеки е почтен до доказване на противното. 

 

Арменецът се опитваше да притегли артиста в предаването си в продължение на години. Дълго обаче той успяваше да го убеди за присъединяване само като гост-звезда. От осмия сезон на шоуто до момента Вергов към този момент е непрекъснат член на журито в “Капките ” и се счита, че точно той се радва на най-голяма фенска маса, надлежно притегля най-вече фенове към шоуто. Халваджиян надали ще се лиши от звездното му рейтингово наличие поради клюки, които не са потвърдени в съда.

 

След абсурда с Диана Димитрова, развихрил се преди месец и половина, доста хора заподозряха, че Вергов ще бъде изхвърлен от всевъзможни продукции, изключително основни стратегии в огромните малките екрани, каквото е шоуто „ Като две капки вода " по Нова.

 

Както обаче „ Уикенд " към този момент писа, артистичната колегия застана зад звездата и досега нито един негов ангажимент не е изнемощял. Нова телевизия към този момент върти автореклама на стратегиите си за идния пролетен сезон. От нея излиза наяве, че “Капките " се завръщат в ефир, а лицето на Вергов се вижда няколко пъти във въпросната автореклама.

 

Разбира се, фрагментите са на запис от предходни сезони, само че фактът, че от малкия екран са ги присъединили в рекламата, издава, че шефовете там нямат нищо срещу присъединяване на намесения в абсурда артист, който все пак продължава да е едно от най-харесваните лица на родната сцена. Малко преди Коледа той излезе пред аудитория в зала 1 на НДК като част от актьорите в плана „ Поетите ". Залата го приветства бурно, което е следващ знак за поддръжка на почитателите към него.

 

Както наподобява, другите двама непрекъснати членове на журито в „ Капките " също остават. Това са певицата Хилда Казасян и устатият басист и предприемач Димитър Ковачев - Фънки.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР