Скандал в редиците на Продължаваме промяната и Демократична България тлее

...
Скандал в редиците на Продължаваме промяната и Демократична България тлее
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: ПП-ДБ управлява през фейсбук

Скандал в редиците на Продължаваме промяната и Демократична България тлее поради поредност алогични решения на обединението в Народното събрание. По информация, достигнала до кореспонденти на Lupa.bg, стратезите в съюза са решили вместо на съдружни препоръки и лидерски срещи на четиримата съпредседатели надлежно на Политическа партия и Демократична България, да се управляват от обощественото мнение за дейностите в и отвън пленарната зала освен това не посредством социологически изследвания, а посредством... обществените мрежи. 

Каква е концепцията? 

Веднага щом се стигне до напрежение сред отричания да е съдружен сътрудник, само че определян единствено като съдружник - ГЕРБ, народен представител от дясно-център разгласява сериозно мнение във фейсбук и чака реакции от гласоподавателите и настройва тънко съответното решение или деяние на база на процентното съответствие по-скоро " за " или по-скоро " срещу " от страна на електората. 

Пример за прецизното съблюдаване на сходен сюжет, издиктуван евентуално на " Чаталаджа ", където импровизирано е централата на Политическа партия, бе днешната стъпка на депутатите да изоставен залата след продължаващия цяла седмица към този момент спор с ГЕРБ.

Няколко от остриетата на ПП-ДБ се впуснаха в установяване на нова опасност от така наречен плаващи болшинства в залата при решенията за избор на нови ръководещи и контролни органи в страната - касаещи избора на Народно събрание, сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Оказа се обаче, че всеобщо гласоподавателите не са съгласни с радикалното решение на националните избраници, които са пратили в 49-ия състав на Народното събрание, непосредствено да изоставен залата. 

Това значи, че идната пленарна седмица, когато ще се разискват номинациите за шефове на Българска народна банка и КПКОНПИ, и ще се гласоподава връщането на Цветан Цветков отпред на Сметната палата след решението на Конституционен съд, депутатите от ПП-ДБ вероятно ще се върнат по банките. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР