Скандал след скандал се вихрят около новата песен на R&B

...
Скандал след скандал се вихрят около новата песен на R&B
Коментари Харесай

Гери-Никол окраде Риана, а не Кали

Скандал след скандал се вихрят към новата ария на R&B дивата Гери-Никол, озаглавена Устни, написа в. България Днес.

Съмнения за кражба се появиха още преди формалната премиера на парчето, поради коментар на фолкпевицата Кали, че тя също има ария, кръстена по този метод и снимана на покрива на софийска постройка. Пайнерката въпреки всичко пожела триумф на русата тийнидолка и изясни пред вестника ни, че по никакъв метод не е желала да я упрекна в плагиатство. Такова обаче има и то лъсна минути след стартирането на клипа към парчето в интернет.

"Отново е откраднала клипа от Риана. Изгледайте видеото на We found love. Едно към едно. Толкова ли не могат един сюжет нов да измислят? Затова българската музика в никакъв случай няма да стигне международно равнище. Защото ние можем единствено да крадем и копираме. Срамота! ", изригнаха недоволни почитатели в мрежата.

Това не е първият път, в който яката дупара си разрешава да заимства хрумвания от кумира си Риана. Клипът към предходната й ария "Над закона " също беше мощно въодушевен от видеото на барбадоската на песента й Hard. Въпреки тежките обвинявания в безпринципност и кражба "Устни " съумя да удари половин милион гледания единствено за 12 часа.

Близки до звездата настояват, че на Гери изобщо не й пука за злобарите, които сипят обиди по неин адрес, и се любува на следващия си триумф. Певицата е на крилете на любовта с новото си гадже Мариян, който в поддръжка на възлюбената си написа: "Бг сцената е на доста, доста съществено равнище с помощта на това момиче ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР