Скандал разтресе Криводолско вчера, пише BulNews.bg. Полицията разкри цяла нива

...
Скандал разтресе Криводолско вчера, пише BulNews.bg. Полицията разкри цяла нива
Коментари Харесай

Позор за Реформаторите! Арестуваха техен общинският съветник заради наркоскандал

Скандал разтресе Криводолско през вчерашния ден, написа BulNews.bg. Полицията разкри цяла равнища канабис край село Ракево. Най-фрапиращото е, че измежду арестуваните по случая е локалният водач на политическа партия „ Реформаторски блок “, някогашен претендент за кмет и сегашен общински консултант Христо Доков.

Ударът на ченгетата е изработен в ранния следобяд. Плантацията била с повърхност към 7 декара и се намирала в региона на запустелите лозя край селото. Спецекип ожънал „ реколтата “ от наркотичното растение. Веднага били стартирани разпити, обиски и арести.
От полицията потвърдиха за акцията, само че обявиха, че тя към момента тече и затова не могат да дадат повече данни за случая. По непотвърдена публично информация обаче са арестувани петима души. Сред тях е и Доков, който бил закопчан дружно с още няколко индивида в миг, в който отивали да нагледат реколтата.

Това не е първия скандал, в който е забъркано името на Христо Доков. Миналото лято той скочи на кмета на Криводол Петър Данчев, като се развилня в кабинета му и потроши всичко наред. По същото време брачната половинка му Миглена атакува с бухалка заместничката на градоначалника Дияна Милетиева. След скандалния случай Христо Доков беше гневно предпазен от някогашния заместител регионален шеф и водач на Реформаторите във Врачанско Ирина Иванова. Между двамата от дълго време съществува извънредно топла връзка.
Общинският консултант е един от огромните арендатори на земи в Криводолско. В градчето се шушука, че той от години се занимава и с различен жанр „ земеделие “. Неговите плантации са социална загадка в региона.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР