Скадуш! През 2008 г. се запознахме с притежаващата неустоим апетит

...
Скадуш! През 2008 г. се запознахме с притежаващата неустоим апетит
Коментари Харесай

Ставаме повече от това, което сме с „Кунг-фу панда 4“ през март само в кината

Скадуш! През 2008 година се запознахме с притежаващата неудържим вкус за всевъзможни вкусотии, обичайно закръглена пандата По – най-нетипичния занаятчия на бойни изкуства в света, а Кунг- фу панда стана най-касовият автентичен анимационен филм на DreamWorks Animation и даде началото на едноименния франчайз, спечелил над 1,8 милиарда $ в боксофиса. Този март, след съвсем цяло десетилетие неявяване от огромния екран, Воинът змей се завръща за извънредно занимателната, „ ритаща всевъзможни задници “ нова част от обичаната анимационна поредност – Кунг-фу панда 4 .

След три смъртоносни завършения, в които По съумява да победи свирепи злодеи от международна големина, Воинът змей още веднъж е свикан от ориста... най-сетне да си почине. По-конкретно, той е определен да стане Духовен лидер на Долината на мира. Това основава няколко явни казуса. Първо, По знае толкоз доста за духовното водачество, колкото и за палео диетата, и второ, той би трябвало бързо да откри и образова нов Воин змей, преди да може да се отдръпна на новата си висока позиция.

Още по-лошо, носят се клюки, че неотдавна в долината е била видяна злата и извънредно могъща вълшебница Хамелеона – дребен гущер, която обаче има силата да се трансформира във всяко живо създание. Хамелеона е насочила своите дребни алчни очи към Жезъла на мъдростта, посредством който би могла да призове още веднъж всички велики злодеи, изпратени от По в царството на духовете. Така че кунг-фу майсторът ще има потребност от помощ. Той я намира (донякъде?) в муцуната на изобретателния, остроумен апаш Жен – лисица корсак, която в действителност влиза под козината на По, само че чиито умения ще се окажат скъпи. В устрема си да защитят Долината на мира от хищните нокти на Хамелеона, героите от нетипичното дуо ще би трябвало да намерят метод да работят дружно и да се трансфорат в освен това от това, което са. Дали обаче това ще бъде задоволително за постигането на мир и естетика?

Първият филмов откъс на Кунг-фу панда 4 ни придвижва право в сърцето на Долината на мира, където По би трябвало да се изправи пред най-голямото предизвикателство досега. Срещаме се със остарели познайници и нови колоритни герои и ставаме очевидци на началото на незабравимо премеждие, в края на което следва най-великата борба. Забележителна анимация, доста комизъм, извънреден екшън с бойни изкуства, паметни герои и най-много история, която ще забавлява и трогне дребни и огромни - всичко това, само че и доста повече ни чака този март, когато Кунг-фу панда 4 ще връхлети кината, с цел да ни подсети, че героите могат да бъдат открити на най-неочаквани места.

Режисьор е Майк Мичъл (Тролчетата, Шрек Завинаги), а ко-режисьор е Стефани Ма Стайн (She-Ra and the Princesses of Power). Продуцент е Ребека Хънтли (Лошите момчета).

Ставаме повече от това, което сме с Кунг-фу панда 4 единствено в кината от 15 март на 2D и 3D.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР