СК ЦСКА по кикбокс и муай тай с треньор големия

...
СК ЦСКА по кикбокс и муай тай с треньор големия
Коментари Харесай

Бойците на ЦСКА изпратиха годината победоносно

СК ЦСКА по кикбокс и муай тай с треньор огромния Станислав Бахчеванов отчетоха една извънредно сполучлива и градивна 2022 година.

Последното предизвикателство за Моника Генова, Виктор Ганчев и Алекс Димитров бе 52-рото издание на най-престижната бойна верига у нас MAX FIGHT, което се състоя на 16 декември в столичната зала “Христо Ботев ”. Тримата излязоха изцяло готови и стимулирани за победа и демонстрираха, че през 2023 противниците им също ще би трябвало да се опасяват от тях.

Резултатът: 3 от 3! Резултат, който идва след постоянни и верни тренировки, неизменност и дисциплинираност. Тези деца са образец за всички бойци!

В навечерието на Нова година те обявиха следното:

Моника Генова: „ В тренировките сме максималисти “

За Моника Генова Max Fight 52 беше дебют на професионалния кръг. И то какъв.. Тя излезе против Стефани Пешева от Боен Клуб България и завоюва изрично.

Моника Генова тренира кикбокс от 2020 година в състезателен клуб ЦСКА при топ-специалиста Станислав Бахчеванов. Успехите в кикбокса, които е постигнала досега са три следващи пъти републикански първенец за 2021 и 2022 във всички стилове фулконтакт, лоукик, и К1. 

„ ПРЕКРАСНО Е ДА ТРЕНИРАШ С ПРОФЕСИОНАЛИСТ КАТО СТАНИСЛАВ БАХЧЕВАНОВ. С НЕГО НЕ САМО НАУЧАВАМЕ НЕЩАТА СВЪРЗАНИ С КИКБОКСА, НО И ЗА ЖИВОТА ИЗВЪН РИНГА, ЗА КОЕТО СЪМ МУ МНОГО БЛАГОДАРНА. В ТРЕНИРОВКИТЕ НИЕ съдебномедицинска експертиза МАКСИМАЛИСТИ И НАБЛЯГАМЕ НА ВСИЧКО. ВСЕКИ КОМПОНЕНТ Е ВАЖЕН, ЗА ДА ПОСТИГНЕШ УСПЕХ! “

“Бях доста обезпокоена преди да се кача на кръга,защото това беше нещо ново за мен. Имах огромно предпочитание за победа желаех да потвърдя на себе си и на треньора ми, който ми гласоподава доверие че не е сбъркал в избора си. Преди всеки мач тренера ни споделя да имаме вяра в себе си и, че можем. И както споделя тренера “ По-добре почтена загуба, в сравнение с смешна победа. ”

“Стремя се да се храня уместно, само че не постоянно ми се получава. Бих споделила, че оня, който го желае задоволително, може да го реализира с ограничения и неизменност. ”

Виктор Ганчев: „ Готови сме да покоряваме нови върхове “

Виктор Ганчев е на 21 година, първенец на България в жанр „ Фулконтакт “ за 2021 и 2022 година През 2021 година състезателят на Семеен кодекс ЦСКА завоюва Международния шампионат в Козлодуй и е първенец в Профи шампионата за млади гении в жанр „ Лоукик “ в Пазарджик. Същата година става вицеевропейски първенец WAKO Serbia Open Cup K1 в Белград. Той е и вицешампион на България в жанр К1 и „ Лоукик “ през 2021 и 2022 година

На MAX FIGHT 52 Виктор Ганчев надви над Петър Ангелов (Sensei Fight Club) в дуел по разпоредбите на К1 в категория до 63,5 кг. Ето какви бяха неговите думи:

“През 2022 с треньора работихме в действителност крепко и триумфите са налице, както за мен, по този начин и за целия ни клуб. Отдадени към спорта. Докато другите спят, ние сме от 6 часа в залата и натискаме да покоряваме нови върхове ”.

Алекс Димитров: „ Беше страховит дебют, най-хубавото следва “

Алекс Димитров е третата млада вяра на Семеен кодекс ЦСКА и Bahchevanov Fight Academy. Завършва на второ място на републиканско състезание в град Пазарджик в жанр К-1, което се организира през май. След това става първенец на Международната купа в Козлодуй. Става първенец в жанр К-1 в град Пловдив. За успеха на MAX FIGHT Алекс показа:

НЕ ВСИЧКО МИНА Пожарна охрана ПЛАН, НО ВАЖНОТО Е, ЧЕ УСПЯХМЕ ДА съдебна експертиза ПРЕБОРИМ ЗА ПОБЕДАТА. БЕШЕ МИ ДЕБЮТ НА ПРОФИ РИНГА ЕДНО НОВО НАЧАЛО ЗА МЕН, В КОЕТО ИСКАМ ДА съдебна експертиза РАЗВИЯ.

2022-ра година беше извънредно динамична и натоварена за Семеен кодекс ЦСКА и Станислав Бахчеванов. Топ-треньорът философски поемаше многократни целенасочени удари от страна на президента на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай (БККМТ) Галин Димов, само че воден от духа и силата, които бойните спортове предават, се справяше с всеки един от тях. 2022-ра отвори и нови порти за огромния треньор, който към този момент води своите тренировки по муай тай, кикбокс, бокс и ММА и в един от най-култовите комплекси за бойни спортове в София, а точно Fast Fighting Academy Sofia Teams. Равносметката:

“ДОВОЛЕН СЪМ ОТ ПЕРФЕКТНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА МОИТЕ БОЙЦИ. ПОДГОТОВКАТА МИНА НАПЪЛНО Пожарна охрана ПЛАН. РЕЗУЛТАТИТЕ СА НАЛИЦЕ И СА ПОВЕЧЕ ОТ СТРАХОТНИ. ТАКА ЗАТВАРЯМЕ ТАЗИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛНА ЗА НАС ГОДИНА С АМБИЦИИТЕ ЗА НОВИ ПОБЕДИ! ”, съобщи Бахчеванов.

САМО ЦСКА!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР