СК "Бойни Спортове" /Монтана/ и Общински детски съвет, с председател

...
СК "Бойни Спортове" /Монтана/ и Общински детски съвет, с председател
Коментари Харесай

СК Бойни Спортове /Монтана/ се включи в благородна инициатива

СК "Бойни Спортове " /Монтана/ и Общински детски съвет, с ръководител Мария Шуманска, взаимно започват благотворителна акция под наслов „ За всяко дете, душа и сърце. Подари му благополучие и усмивка!”. Тя е финансирана от охранителна компания Министерски съвет СОТ ООД-Монтана.
„ Решихме да стартираме дружно тази щедрост с концепцията за набиране на парични средства, които ще бъдат предоставени на нуждаещи се деца в района. Това са фланелки с логото на идеята, а цветовете са в сиво и бяло. Номера има от S до ХL, цената за един брой е 20 лева Надяваме се повече хора да отворят сърцата си и да се включат в идея отдадена на децата ни! Да, всяко дете в тази страна е наша грижа и отговорност. Всеки човек би могъл да взе участие в построяването, възпитанието и грижите за децата към нас. И това е един доста добър образец, който може да даде всеки от нас, като се включи в сходна благотворителност”, съобщи треньорът на Семеен кодекс "Бойни Спортове " /Монтана/ Николай Цоков.
„ Фланелките, които направихме с доста възприятие ще могат да бъдат закупени в спортната зала по BJJ и ММА, която се намира на бул. „ Трети март” №94. Фланелките ще бъдат изложени за продажба и на интернационалното съревнование по Бразилско Жиу- Житцу, което ще се организира в зала „ Младост” на 11 ноември. Приветстваме всеки угрижен човек за децата в потребност да вземе присъединяване в самодейността и в действителност се надяваме, че повече хора ще вземат участие в това начинание, със сърце, и усмивка на лицето. Благодарим на всички авансово!”, сподели още Николай Цоков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР