Сивилов отбеляза, че много анализатори се опитват да приравнят нападението

...
Сивилов отбеляза, че много анализатори се опитват да приравнят нападението
Коментари Харесай

Историкът Александър Сивилов: Независимо дали Украйна стои зад ат...

Сивилов означи, че доста анализатори се пробват да приравнят нападението с един от най-смъртоносните и зрелищни терористични актове в историята на модерна Русия - вземането на заложници през 2002 година в спектакъл " Норд-Ост " в Москва, при който починаха 170 души.

 

" Разликите са доста повече, в сравнение с приликите. В този случай не излезе никакво политическо обръщение ".

 

Сивилов разяснява информацията, че две седмици по-рано Държавният департамент на Съединените щати е предизвестил американските жители да заобикалят всеобщи скупчвания на хора в Москва поради разследващи данни, че е вероятен терористичен акт.

 

" Появи се версия, че предизвестието е било някакъв опит за провокация от страна на Съединени американски щати.Разграничавайки се по този начин, в този момент е ясно за множеството хора, че Съединени американски щати не би трябвало да стоят зад този атентат ".

 

" Какъв би бил ползата на украинското държавно управление? Струва ми се малко евентуално хората към Зеленски да стоят зад това.

То е проведено от хора, които желаят тази война да не спре, а да стане още по-интензивна, да се включат още страни ".

 

Ескалацията на войната би могла да даде отражение и в Съединени американски щати и би била от изгода на сегашния президент Джо Байдън, който ще се бори за нов президентски мандат с Доналд Тръмп, счита още Сивилов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР