Ситуацията в Къщата на Биг Брадър достига до невиждани висоти.

...
Ситуацията в Къщата на Биг Брадър достига до невиждани висоти.
Коментари Харесай

В Къщата граници вече няма

Ситуацията в Къщата на Биг Брадър доближава до невиждани висоти. Дори нервите на хрисимата Ваня Костова към този момент не устоят на напрежението, основано в последните дни. Днес, обаче, мотив за покачвания й звук, няма да е Кулагин, а Ричард. Как провокира той Ваня и каква е повода тя да го назова "женомразец " ще разберем тази вечер в 21:00 в ефира на NOVA.

Мъжкари в Къщата се изправят един против различен

Пиратските задачи не престават да сплотяват и разединяват екипажите на Петко Барбароса и Стеф Спароу. Старите обичаи повеляват всяка победа да бъде отпразнувана с бутилка ром, която на някои от ВИП пиратите ще се услади повече, а други ще се възползват от по този начин комфортно създалата се обстановка. За други, гюлетата от вечерта на номинациите ще дойдат прекомерно тежък товар, от който копнеят да се освободят. Всяко нарушаване на разпоредбите, обаче, води до последици.

Как ще се оправят с носенето на тежкия товар Съквартирантите и кой се опита да дезертира от Къщата и да преодолее системите за сигурност на Биг Брадър преминавайки през три солидни порти, ще разберем довечера в 21:00 единствено в ефира на NOVA.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР