Ситуацията в гръцкото баскетболно първенство от година е още по-актуална

...
Ситуацията в гръцкото баскетболно първенство от година е още по-актуална
Коментари Харесай

Мнение от Гърция за скандалите в баскетбола: Хората са разочаровани

Ситуацията в гръцкото баскетболно състезание от година е още по-актуална измежду родните спортни почитатели поради контракта на най-хубавия български играч Александър Везенков с Олимпиакос, който пък е забъркан в свадите с Панатинайкос.

Олимпиакос бе дисквалифициран да играе във втора дивизия и почитателите чакат детайлности по какъв начин ще се развие обстановката.

Йоргос Патапатиу: Тайната за пробив в чужбина е професионално отношение, преданост, гений и работа

Потърсихме мнението на мениджъра Йоргос Патапатиу, който показа мнението си пред GONG.BG.

„ В момента има няколко степени в съда и на втората степен бе доказано още веднъж, че те ще играят във втора лига. Не е за поверие, само че сега наподобява, че Олимпиакос ще играе във втора лига през идващия сезон. Всичко това произлиза от огромната битка сред Олимпиакос и Панатинайкос. Смятам, че това е резултат от персонални отношения”, показа Патапатиу и продължи:

„ Моето персонално мнение е, че това е огромен удар за гръцкото състезание и за реномето, за името, което би трябвало да има едно състезание. Това за мен не е професионално. Олимпиакос да декларира присъединяване в Адриатическата лига и да не излиза против Панатинайкос на полуфинала. За мен това не е съществено. Смятам, че доста хора в Гърция са разочаровани. Разочарование е думата, която разказва възприятията на почитателите. Това произлиза съгласно мен от битката сред двата клуба и най-много сред управленията на двата клуба, които не могат да се понасят.”

А дали това ще се отрази отрицателно на Олимпиакос, сътрудникът разяснява: „ Ще имат загуби несъмнено. Според мен те ще имат доста добър състав още веднъж, само че ще имат загуби на играчи, които няма да желаят да вземат участие в този цирк. Защото това е цикр. И другото е, считам, че това ще повлияе на тима, тъй като, в случай че нямаш конкурентни мачове по време на сезона, няма да си подготвен за тези в Евролигата.”

Интерес за Чавдар Костов от тимове от няколко страни

Данчо Минчев с изясненост за Фенербахче до 30-и юни
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР