Ситуацията в Близкия изток е безпрецедентна - такива мащабни действия

...
Ситуацията в Близкия изток е безпрецедентна - такива мащабни действия
Коментари Харесай

Вигенин: Такива сериозни действия в Близкия изток не е имало

Ситуацията в Близкия изток е невиждана - такива огромни дейности дори не е имало в интервала на сериозна военна борба. Това разяснява по Българска национална телевизия зам.-председателят на Народното събрание от БСП Кристиан Вигенин.

Той изрично осъди дейностите на Хамас - уточни, че не това е методът да се реализиран задачите на една организация или народ.

" Важно е да реагират играчите, които поддържат Хамас, не знам каква ще бъде ролята на Иран във всичко това и действително има сериозен риск на включване на нови страни в спора. Тогава обстановката ще стане доста комплицирана ".

В последните месеци се следи повишаване на спорове, които на пръв взор наподобяват замразени и стартират да се размразяват - като Нагорни Карабах, разяснява още Вигенин. За него главният въпрос е по какъв начин Израел е пропуснал тази Атака и натрупването на оръжия по границата с Газа.

" В Ивицата Газа от времето на последния по-сериозен боен конфликт израсна още едно младо потомство хоар, млади мъже, които не виждат никаква вероятност там и това ускорява радикалните настроения. Категорично обаче не може по този метод тези въпроси да се вземат решение ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР