Ситуацията се разигра за секунди. Първата реакция на колежката бе

...
Ситуацията се разигра за секунди. Първата реакция на колежката бе
Коментари Харесай

Жандармеристката Анелия Христова: Ранената колежка е много силна

„ Ситуацията се разигра за секунди. Първата реакция на колежката бе доста мъжка. Стоически устоя всичко и беше в схващане от самото начало. Тя е доста скромна и неконфликтна “. Това описа младши контрольор Анелия Христова от жандармерията, която участвала на случая по време на мача ЦСКА – „ Левски “.

Тя описа, че дружно с сътрудниците си са минали през специфична подготовка за такива футболни срещи. Пострадалата Гергана Зашева (24 г.) била от 6 месеца на работа в софийското звено на жандармерията, само че към този момент е взела участие в защита на безконечното дерби.

„ Не изпитваме боязън. Където са мъжете, там са и дамите. Преминали сме особено образование и знаем какви са рисковете “, безапелационна бе Анелия Христова.

Тя е от една година в жандармерията и също има зад тила си мачове сред ЦСКА и „ Левски.

„ За страдание на трибуните влизат и недобросъвестни хора. Явно има някъде пропуск, откакто се е стигнало до случая “, сподели още Христова.

Нейни сътрудници от жандармерията споделиха, че доста пъти почитатели се опитвали да ги предизвикат, само че униформените не се поддавали.

Шефът на националното жандармерийско ръководство в София Борис Танев изясни, че на мача през вчерашния ден е имало към 1000 служители на реда.

„ Всички чиновници през вчерашния ден си знаеха работата. Разследването ще откри по какъв начин е вкарана бомбичката. Според мен тя е била направена на място “, сподели Танев, само че отхвърли повече детайлности.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР