Ситуацията с електроснабдяването в Украйна ще се подобри, ако Киев

...
Ситуацията с електроснабдяването в Украйна ще се подобри, ако Киев
Коментари Харесай

Медведев изнудва Украйна: Ще ви пуснем тока, ако...

Ситуацията с електроснабдяването в Украйна ще се усъвършенства, в случай че Киев признае настояванията на Русия, показани в границите на специфичната военна интервенция и резултатите от референдумите в четирите анексирани украински области.

Това написа в петък в канала си в Телеграм заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, представен от ТАСС.

„ Пътят към стабилизиране на енергоснабдяването е различен. Той изисква признание на легитимността на настояванията на Русия в границите на специфичната военна интервенция и резултатите от нея, отразени в нашата Конституция. Тогава обстановката с електроснабдяването ще се усъвършенства ”, съобщи Медведев.

Неговият коментар идва след решението на украинските управляващи да внасят електрическа енергия от Словакия.

Медведев счита, че „ закупуването на електричество от Словакия от режима в Киев ще докара до по-нататъшно повишение на цените на силата както за европейците, по този начин и за украинците, само че няма да докара до мечтаната непоклатимост на украинската енергийна система ”.

През последните седмици Русия стартира целеустремено да унищожава гражданската енергийна инфраструктура на Украйна.

Това е следващото деяние на съветските сили, което се вписва в определението за геноцид, след всеобщите убийства на цивилни в градове като Буча и Изюм и насилственото депортиране и лишаване на деца от украински фамилии в окупираните територии.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР