Ситуацията около Украйна е само въпрос на тактическа позиция за

...
Ситуацията около Украйна е само въпрос на тактическа позиция за
Коментари Харесай

Путин: За Русия ситуацията около Украйна е въпрос на живот и смърт

Ситуацията към Украйна е единствено въпрос на тактическа позиция за Запада, само че за Русия е въпрос на живот и гибел. Това съобщи съветският президент Владимир Путин пред журналиста Павел Зарубин, разяснявайки „ историческата част “ от изявлението си с Тъкър Карлсън, съобщи ТАСС.

Той означи, че както за съветските, по този начин и за задграничните слушатели е значимо да схванат какъв брой сензитивно и значимо е за Русия „ всичко, което се случва в украинското направление “.  " За тях (Запада) това е възстановяване на тактическата им позиция, само че за нас това е орис, това е въпрос на живот и гибел. Исках хората, които ще го слушат (интервюто), да разбере това, без значение дали е било сполучливо или не. Не е моя работа да осъждам “, акцентира Путин.

Според него за американската аудитория ще бъде мъчно да разбере " историческата част " от изявлението му с американския публицист Тъкър Карлсън. „ Не знам “, сподели Путин на въпрос дали западната общественост ще одобри тази част от диалога. " Просто дадох най-известната доктрина за норманския генезис и считам, че за западния слушател, фен не беше елементарно. Особено за американците ", разясни президентът. Норманската доктрина за произхода на съветската държавност е единствено една от версиите, в действителност историята на съветската страна е по-дълбока, добави той.

Интервюто на Путин с Карлсон беше оповестено в нощта на 9 февруари. Значителна част от двучасовия диалог беше отдаден на украинския спор и връзките на Русия със Съединени американски щати, НАТО и Запада като цяло. Самият публицист по-рано сподели, че през 2023 година към този момент се е опитал да направи изявление с съветския водач, само че е получил възбрана от управляващите на Съединени американски щати.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР