Ситуацията на Нюкасъл се утежни след домакинско равенство с Норич

...
Новият мениджър на Нюкасъл Юнайтед Еди Хау продължава да чака
Коментари Харесай

Новият мениджър на Нюкасъл Юнайтед Еди Хау продължава да чака първата си победа начело на тима, след като "свраките" направиха равенство 1:1 с Норич Сити у дома в мач от 14-ия кръг на Висшата лига. Нюкасъл е на дъното в класирането и търсеше задължителна победа срещу прекия си конкурент за оцеляване в елита Норич, но не успя да стигне до трите точки.
Еди Хау
На "Сейнт Джеймсис Парк" домакините имаха ужасен старт, след като още в 9-та минута централният защитник Киарън Кларк направи груба грешка и фаулира Теему Пуки като последен в отбраната, което му донесе червен картон. Въпреки че бяха с човек по-малко, играчите на Нюкасъл успяха да поведат в резултата чрез играещия с капитанската лента в този двубой нападател Калъм Уилсън, който реализира дузпа отсъдена за игра с ръка на Били Гилмор.

"Свраките" изглеждаха близо до първата си победа за сезона, но в 79-та минута Пуки изравни със страхотен изстрел от воле и оформи крайното 1:1. По този начин Нюкасъл продължава да търси първия си успех през кампанията и остава на последното място със 7 точки, докато Норич се изкачи до 18-та позиция с актив от 10 точки.

В друг мач от миналата вечер Лийдс Юнайтед победи Кристъл Палас с 1:0 у дома и се изкачи до 15-то място с 15 точки. "Орлите" са на 12-та позиция с точка повече. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР