Ситуацията на ГЕРБ изглежда като на посредствен футболен отбор, който

...
Ситуацията на ГЕРБ изглежда като на посредствен футболен отбор, който
Коментари Харесай

Антония Първанова: Стратегията на Има такъв народ да се върви към предсрочен вот е правилна

Ситуацията на ГЕРБ наподобява като на несъвършен футболен тим, който пада в края на второто полувреме 5:1, само че няма по какъв начин да излезе от мача. Стратегията на " ИТН " да се върви към предварителен избор е вярна.
Това съобщи в предаването доктор Антония Първанова, разяснявайки завъртането на политическата рулетка с връчването на мандата за сформиране на държавно управление в границите на 45-то Народно заседание. 
" Мисля, че в случай че върви по предварителната поръчка, която е дала, няма по какъв начин да попадне в капан. Ако се направи коалиция сред трите партии " ИТН ", " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън ", поддръжката не стига. Разбира се, от групировката на Слави Трифонов не желаят и поддръжка от партиите на статуквото. Трите политически партии, които през последните години са управлявали страната, са задоволително компрометирани, с цел да няма доверие към тях ", акцентира Първанова. Според нея, тактиката, която са избрали от " ИТН ", е вярна - т.е. да се върви към предварителни парламентарни избори.
" Ако сме освен реалисти, само че и задоволително виновни, по-добре е всичко, което ГЕРБ донесе със себе си - разграждане на държавността, срив на институциите, корист с власт, лобистко законодателство, тежка корупция и срив в свободата на медиите - би трябвало да се направи всичко допустимо да не се репликира каквато и да е композиция на ГЕРБ в ръководството ", смята доктор Първанова. " Време е да се направи по този начин, че те да не могат да ръководят в никакъв случай страната, освен това - този жанр в никакъв случай да не бъде прилаган у нас ", безапелационна бе Първанова.
По думите ѝ доста тежка е отговорността върху плещите на това Народно заседание, както и в случай че има длъжностен кабинет, с цел да се провеждат почтени и транспарантни избори. 

Защо бе разхлабен Националният действен щаб и какви препоръки даде доктор Първанова на хората с първа доза от имунизацията на AstraZeneca - целия диалог гледайте във видеото.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР