Ситуацията на фронта е същата, войските следват плътно границите на

...
Ситуацията на фронта е същата, войските следват плътно границите на
Коментари Харесай

РУСИЯ ПАК ЩЕ ПЛАТИ СМЕТКАТА. НАШАТА СМЕТКА ЩЕ ПЛАТИ. МИСЛЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ ЗА ПУТИН, НО ФАШИЗМА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТ. СЛЕД РАЗКРИТИЕТО ЗА БИОЛАБОРАТОРИИТЕ, СВЕТОВНОТО ЗЛО Е САЩ, А НЕ РУСИЯ. САМО ИДИОТ МОЖЕ ДА МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ СПРЕ РУСКА ВОЙСКА С ПАРИ ИЛИ

Ситуацията на фронта е същата, войските следват компактно границите на Новорусия. Дължината на фронта е към 3000 км.

Има 5 съществени посоки: Мариупол, Донецкия чувал, Киев, Одеса, Николаевск/Вознесенск. Ключово значение за бързо решение на спора имат единствено 2 точки: Мариупол и Киев.

Чувала, въпреки и да има най -много обкръжена армия вътре – към 50 000 души, не е от голяма важност, тъй като дори и да тръгнат в контра-настъпление войските на ВСУ/УКР и при най – дребен намек за пробив ще бъдат унищожени с РСЗО/ракети. До крайник и незабавно, дружно с цивилните.

Никой няма да си разреши лукса да допусне 50 000 армия да се разпилян из Украйна и да се укрепят в градовете. Към момента се водят на всички места боеве, като Харков съществено е притиснат, Вознесенското направление ще завърши днес/утре, а към Одеса и Киев натиска и обстрелите по покрайнините се усилват. В Донецкия чувал се върви на пробив по средата, може би ще се разреже на 2 по-малки чувала. За мен персонално това не е стратегически значимо.

Най-важни за бърз мир са: Киев и Мариупол. Обаче Мариупол е по-голям. Там града е взет в пленник и са се окупирали съвсем всички нацбати, превземе ли се, морала на войската внезапно ще падне и ще изгубят най-боеспособните войски, психологическия удар ще е мощен.

А превземе ли се и Киев останалите ще се предадат. Но, Мариупол няма да се съобщи, без значение в случай че ще и в цяла Украйна да настъпи Съветска власт. Това го пиша от една седмица и съм безусловно сигурен.

Трябва да е ясно, че все още има 3 участника във войната: УКР войски, районно управление (на МВР) войски и нацбати формирани от неонацисти. За неонацистите присъдата е гибел. Без договаряния и без диалози. Това значи, че те няма да слушат никой и няма да се подчинават на никой, тъй като са си наказани на гибел по подразбиране.

Важно е да го разберем с цел да разберем за какво Украинския щаб и страна нямат повече надзор над тях. Утре има помирение от 10:00 мск да се опитат за последно да изведат хората и тогава ще почне щурма.

Иначе сега страна няма. Криминалитета е безразсъден, мародерството също. Няма полиция, няма правосъдна система. Отдавна избягаха в чужбина. Хуманитарната злополука скоро ще стане страшна.

Има 3 разновидността на деяние в горната обстановка, при завладяване на градове и региони с цивилни:
Града се изравнява със земята, влиза войската и дозачиства останалите живи. Добре за бойците, неприятно за цивилните. Направо умират всички цивилни.Тръгва се на градски пердах с присъединяване на спецназ и мото стрелкова поддръжка. Много жертви за войската, малко за цивилните.Унищожават се най-значимите гнезда на опозиция в града, потегля се на градски пердах и при всяка опозиция се унищожава гнездото с артилерия. Пак много цивилни жертви, само че не колкото 1-ия вид и малко военни жертви. Аз мисля че ще се избере този вид.
Всичко ще протича бързо и набези над АЕЦ и взривяване на реактора в Харков не е изключено, отново споделям нацитата просто няма какво да губят.

Мисля, че Украйна ще бъде разграничена на 3 страни, което и подхожда най-добре на настроенията на хората: националисти, неутрални и про-руски настроени.

Галичина става Украйна, Малорусия и Новорусия.

И тогава ще се отстрани и опасността от Полския хъб за наемници.

След примирието на следващия ден ще се работи бързо и уверено. Руснаците няма да протакат за какво времето работи срещу тях. Ако не съумеят с вид 3 ще минат на вид 1, само че ще бъде бързо. Давам оптимално седмица на интервенцията.

Тези дни Ердоган, Макрон, Израелския, Френския и прочие президенти непрекъснато звънят и хвърчат нагоре-надолу до Путин, до Зеленски, до Китай и не знам още къде.

Какво значи това?

Нищо не значи.

Не могат да вземат рвшения в спешен миг и имат паник офанзиви. Толкова си могат.

Това е. Кипи неправилен труд.

Макрон единствено дето палатка не си опъна пред Кремъл, като Кадафи. Скоро ще бъде причислен на непрекъсната трапезария отново там.

Да, ще има нов ред. Да, Русия ще заеме централно място в него. И тя ще им изясни кой по какъв начин и какво да прави. Толкоз.

Обаче фърчането ще продължи. Не им обръщайте внимание. Дъщеря ми като се наакаше и тя гледаше отговорно и обикаляше. Ще им мине.

Трета международна няма да има, в случай че тези зад Байдън не решат да слагат условия. Ще бъдат изпепелени.

Без опция. Ние също.

Санкциите няма да спрат Русия. Те може и камъни да ядат, само че няма да спрат. Когато Руснака тръгне на война, думите „цена“,  „колко ще струва“,  „жертви“ … нищо не значат за тях. Само глупак може да си мисли, че ще спре Руска армия с пари или наказания. Няма вид.

Искам няколко неща да са пределно ясни:
Русия в никакъв случай и при никакви условия няма да спре тази война до момента в който не денацифицира Украйна. Това е аксиома. Ще се реже до корен.Може всеки да е срещу Русия, само че не може да поддържа фашисти. Моля да разграничим нещата. Да, мислете каквото желаете за Путин, само че фашизма би трябвало да бъде махнат.Ако до момента някой някъде е имал морално право да упреква в нещо Русия, то след разкритията за био лабораториите и че е разработвано био оръжие и варианти, апелирам всеки да си премисли позицията. Световното зло е Съединени американски щати, а не Русия. И това са обстоятелства, а не агитация.
Да, Путин атакува. Да, жертви ще има.

Но дано някой излезе и изясни по какъв начин да бъде спрян фашизма, по какъв начин да бъдат спрени разработките за нуклеарна бомба от режима и Съединени американски щати с техните разработки.

Как?

Русия в тази ситуация отново ще заплати сметката, както я заплати през Втората международна. Нашата сметка ще заплати.

Именно нашата.

Защото в тази война няма да загине един европеец, а единствено съветски и украински хора, с цел да живеем ние добре.

Моля, не я плюйте най-малко. Ако сте срещу, си мълчете.

Тодор Ангелов
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР