Ситуацията е трудна за прогнозиране, но мисля, че цените са

...
Ситуацията е трудна за прогнозиране, но мисля, че цените са
Коментари Харесай

Собственик на бензиностанция: Цените на горивата са близо до максимума

Ситуацията е сложна за прогнозиране, само че мисля, че цените са стигнали покрай максимума, който могат да стигнат. За да има трайни цени над 3 лева за литър, един барел би трябвало да се продава за най-малко 100 $.
Прочетете още
Това коментира Венцислав Пенгезов, който е собственик на бензиностанция, за цените на горивата пред Нова телевизия.

Имаше опасности при оповестения един месец период за пренастройване, но в случай че по закон би трябвало да се съхраняват ресурси, той беше доста дребен, сподели Пенгезов за това можело ли е да има дефицит на горива и цените сензитивно да се покачат, в случай че в идващия месец, както държавното управление планираше, бе спрян вносът на съветски нефт.

Тази дерогация първо беше предпазена от държавното управление пред Европейска комисия, което не е елементарно. После стартира да се приказва, че дерогацията ще остане. Възниква въпросът за компетентността на хората, които вършат тези разбори. Трудно е да се работи по този начин, добави той.

Прогнозирането на цените на петрола е много комплицирана работа, но няма да има умишлено придвижване нагоре или надолу. Забраната за експорт на подготвени артикули от русия към този момент се отразява на цените, сподели още Пенгезов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР