Системата за разнно предупреждение за изчезнали деца “Amber Alert” е

...
Системата за разнно предупреждение за изчезнали деца “Amber Alert” е
Коментари Харесай

Явор Колев от ГДБОП бие тревога: Спрете с голите снимки във “Фейсбук” и сексуалните дейности пред камера…

Системата за разнно предизвестие за изчезнали деца “Amber Alert” е потребна на първо място с това, че ангажира необятен кръг от обществеността в издирването. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия Явор Колев от ГДБОП. Цялата нужна информация, която е нужна за издирването, се дава на Facebook.

Facebook я разгласява в границите на няколко минути на страниците на всички консуматори в радиус на 200 км от изгубването. Изключително потребна е тази форма на търсене на деца, тя се е потвърдила във времето, съобщи Колев. Той посочи, че България е 15-та страна в света, която вкарва системата, като уточни, че индикативен за известността й е фактът, че до 2019 година няма свободни дати за кандидатстване за “Amber Alert”.

Експертът разяснява и заплахите, които дебнат децата и възрастните в интернет. Не можем да спрем децата да имат профил във Facebook, само че би трябвало да бъдем деликатни, да съблюдаваме избрана хигиена и да внимаваме какъв кръг другари има детето.

Педофили се сприятеляват с деца, подлъгват ги да пратят свои голи фотоси в скайп, като след това стартират да изнудват децата посредством фотосите – карат ги да се снимат още веднъж и да въвличат и свои другари в тази мръсна игра, сподели антимафиотът. Той прикани и възрастните да не изпращат свои голи фотоси и да не правят полови действия пред камерата. Това може да се употребява, с цел да бъдете въвлечени в серпантина на изнудването. Особено значима е предварителната защита и разясняването на тематиката да стигне до по-широк кръг консуматори, сподели оше Явор Колев.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР