Системата за противовъздушна отбрана (ПВО) в понеделник сутринта свали безпилотен

...
Системата за противовъздушна отбрана (ПВО) в понеделник сутринта свали безпилотен
Коментари Харесай

Отново свален дрон в руската Калужка област

Системата за противовъздушна защита (ПВО) в понеделник сутринта смъкна безпилотен летателен уред във Ферзиковски регион на Калужка област, предава ТАСС.

Няма жертви и вреди, съобщи губернаторът Владислав Шапша.

" Днес в 2:30 часа безпилотен летателен уред беше свален от система за противовъздушна защита в  Ферзиковския регион ", написа Шапша в своя канал в  " Телеграм ".

Той добави, че няма последици за хората и инфраструктурата.

Припомняме, че на 3 август Руското министерство на защитата заяви, че е осуетена украинската офанзива с дронове и те са били свалени над територията на Калужка област, която се намира сред Украйна и Москва.

Командирът на въоръжените сили на Украйна Валери Залужни написа публикация, в която съобщи, че единственият метод да се реализира повратна точка във войната е да се получат средства за заличаване на цели надълбоко в територията на Руската Федерация. Според него това е належащо, с цел да " изострят " възприятията на нейните жители, свързани с войната.

Всъщност президентът Володимир Зеленски каза същото. На 30 юли, след първия удар по " Москва Сити ", той сподели: " Постепенно войната се връща на територията на Русия - в нейните алегорични центрове и военни бази, и това е неминуем, натурален и безусловно обективен развой ".
ТЕМА преди 22 минути 218 преди 3 дни 1462 преди 4 дни 1736
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР