Системата за електронно връчване на фишове и наказателни постановления за

...
Системата за електронно връчване на фишове и наказателни постановления за
Коментари Харесай

Лоши новини за нарушителите на пътя: Системата за електронно връчване на фишове и актове вече работи

С истемата за електронно връчване на фишове и наказателни постановления за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата към този момент работи , заяви министър Калин Стоянов при представянето на системата пред медиите, взаимно със заместник-министъра на електронното ръководство Валентин Мундров.

Тя действа от 16 октомври, а до 2 ноември, за две седмици, през нея са връчени над 5000 документа на жителите, като огромна част от тях са изплатени.

Ние ще подобрим събираемостта на санкциите , което е главната предварителна защита във връзка с битката с пътните катастрофи, сподели министър Стоянов.

Той добави, че опцията за консолидиране на системите на Министерство на вътрешните работи и Министерството на електронното ръководство е дадена през законодателните промени, направени през август по отношение на нарушаванията на пътя.

Сред измененията е и отнемането на коли от водачите, които са открити да ръководят след приложимост на опиати и алкохол над 1,2 промила , напомни министърът. Тази мярка работи, разяснява Калин Стоянов и уточни, че от влизането в действие на измененията досега са отнети 78 автомобила, а присъдите за шофиране след приложимост на опиати и алкохол са 194.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР