Система за интелигентно видеонаблюдение на възлови кръстовища в Пирдоп, на

...
Система за интелигентно видеонаблюдение на възлови кръстовища в Пирдоп, на
Коментари Харесай

Интелигентни камери следят за нарушения в Пирдоп

Система за интелигентно видеонаблюдение на основни кръстовища в Пирдоп, на входно-изходни точки, обществени пространства, детски заведения и други зони в града, построи мобилният оператор А1 по поръчка на медодобивния комбинат " Аурубис България ", оповестиха от телекома в сряда.

Единната охранителна система оказва помощ на общинската администрация на 8-хилядния град да си прави по-добре контролните функционалности, а полицията ще може да предотвратява закононарушения и нарушавания на публичния ред и запазване на общинската и частна благосъстоятелност в региона.

Сигналите от инсталираните 71 камери се изпращат до записващи устройства и станции за наблюдаване, и по този начин общинските управляващи и органите на реда в Пирдоп разполагат с обединен команден интерфейс. Това ще разрешава търсене в записите за придвижване в съответни зони, попадащи в обсега на камерите. Със системата могат да се генерират и информации за произшествия и събития, които да са в помощ на органите на реда.

Услугата A1 Video Security е част от възходящия брой ICT услуги в портфолиото на А1 за корпоративни клиенти. С нея фирмите и обществените институции могат да наблюдават своите офиси, фабрики, и други площи, в действително време. Едно от основните преимущества за бизнес-клиентите е, че икономисват първична инвестиция или инсталационна такса, а постоянно и потребността от набиране и поддържане на профилиран личен състав във всеки от обектите.

Сред ICT услугите на А1 за бизнеса са редица решения за ИТ и киберсигурност, усъвършенстване на бизнес процеси за дребни и междинни компании – SAP Business One и за огромни корпорации – SAP S/4HANA, решения в поддръжка на маркетинговите действия на компаниите в онлайн среда и други.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР