Сироп с куркума за прочистване на белите дробове. Този сироп

...
Сироп с куркума за прочистване на белите дробове. Този сироп
Коментари Харесай

Сироп с куркума за чисти бели дробове

Сироп с куркума за пречистване на белите дробове. Този сироп е богат на хранителни субстанции и се предлага за пушачи и хора с респираторни болести, защото пречиства белите дробове.

Белите ни дробове са непрекъснато изложени на замърсяванията във въздуха и на доста други нездравословни субстанции.

Когато достигнем 30-годишна възраст, белите дробове, нормално, доближават оптималния си потенциал. След това стартира да понижава и макар че в началото не го осъзнаваме, дихателната система натрупва отрови, които директно въздействат на здравето. Ето за какво е значимо да почиствате белите дробове, с цел да могат да действат вярно.

Подвеждащо е да се мисли, че единствено пушачите би трябвало да почистват белите си дробове. Има няколко естествени метода за подкрепяне на прочистването на белите дробове.

Сиропът от куркума има детоксикиращи, антибактериални и антиканцерогенни свойства, които оказват помощ да се отстраняват остатъците, които могат да попречат на белите дробове да действат вярно.

Този сироп от куркума е богат на хранителни субстанции, които укрепват имунната система, работи като профилактика против грип, настинки и се предлага за хора с дихателни проблеми.

Съставки:
400 г лук
2 с. л. куркума на прахуляк
400 г кафява захар (чиста, качествена)
2 с. л. настърган джинджифил
1 л вода

Приготвяне:
Налейте водата в тенджера, прибавете кафявата захар и оставете да заври на сдържан огън. Добавете нарязания лук, джинджифила и варете няколко минути. След това прибавете куркумата и варете, до момента в който наличието се понижи на половина. Изсипете напитката в стъклен съд, оставете да се охлади, затворете и приберете в хладилника.

Дозировка: Приемайте 2 супени лъжици на гладно всяка заран, към 30 минути преди закуска и 2 лъжици преди лягане.

Ползи от лука
Лукът е богат на фитохимикали, които защищават от разнообразни болести. Има антиоксидантни, противовъзпалителни, антибактериални, антиалергични и антипаразитни свойства. Той има способността да подтиква отделянето на отрови от тялото. Лукът е богат на кверцетин, вещество, което оказва помощ да се предотврати навлизането на вируси и бактерии, които предизвикват проблеми с дишането като астма и бронхит.

Ползи от куркумата
Куркумата съдържа куркумин, който понижава оксидативния стрес и пневмонията. Неговите антиоксидантни и противовъзпалителни резултати оказват помощ при лекуването на доста болести. Предотвратява белодробната фиброза.

Куркумата, също по този начин, укрепва имунната система и белите дробове. Облекчава признаците на астма. Предотвратява пневмонията, с помощта на своите антисептични и антибактериални свойства, които отстраняват бактериите, причиняващи тази патология.

Вижте още: Домашен сметанов десерт

Ползи от джинджифила
Джинджифилът има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Отличен е за пречистване на белите дробове и предотвратява респираторните болести. Помага за премахването на слузта, лекува кашлицата, отваря бронхите, а също по този начин е съвършен за разчистване на белите дробове от тютюн.

Ползи от кафявата захар
Кафявата захар е богата на минерали като: желязо, фосфор, магнезий, манган и калий.

Ако изберете това естествено лекуване, несъмнено ще извършите чудесна услуга на белите си дробове.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР