Сирийски гражданин съобщи, че повече от месец е блокиран в

...
Сирийски гражданин съобщи, че повече от месец е блокиран в
Коментари Харесай

Сириец е блокиран на летище в Малайзия повече от месец

Сирийски жител заяви, че повече от месец е блокиран в директната зона на летище в Малайзия, което отчасти е поради войната в Сирия, оповестява БиБиСи.

За тежкото състояние на Хасан ал Контар стана ясно, когато той стартира да разгласява видеоматериали за себе си на интернационалното летище в Куала Лумпур. Той разясни, че е депортиран от ОАЕ в Малайзия през 2016 година, откакто си изгубил разрешителното за работа, когато почнала войната в Сирия.

Контар добави, че не може да влезе в Малайзия и опитите му да се добере до Камбоджа или Еквадор са напразни. Летището и имиграционните управляващи в Малайзия не са дали отговор на журналистическо питане. С помощта на приложението WhatsApp разтревоженият и измъчен сириец сподели пред БиБиСи, че към този момент не може да преброи дните, в които е блокиран на летището.

"Отчаяно се нуждая от помощ. Повече не мога да пребивавам на това летище, несигурността ме кара да обезумявам. Усещам, че животът ми доближи ново дъно ", оплака се той и добави, че не може обикновено да си вземе душ и към този момент няма чисти кърпи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР