Синьо парти си организира за 16-я рожден ден певицата Данна.

...
Синьо парти си организира за 16-я рожден ден певицата Данна.
Коментари Харесай

Данна празнува ЧРД с песен и синьо парти

Синьо празненство си провежда за 16-я рожден ден певицата Данна. Младата звезда на „ Пайнер ” посрещна блестящо празника си, видя HotArena.

Данна беше възнаградена с подаръка за 16-ия си рожден ден, откакто наложително беше в тримесечно креативно мъртвило поради ковид. Това е първата й независима ария, откогато стартира да гради кариера.

Най-младата фолк звезда прекара близо 3 месеца в изолираност поради пандемията. И съвсем нямаше опция да работи върху новите си планове. Днес обаче триумфът й е реалност и даже съумя да снима клип към последната си ария, написа „ България през днешния ден ”.

" Партито стартира вечерта преди рождения ден, с цел да може да го посрещне след среднощ. Бяхме в ресторант и се повеселихме. Тя беше най-щастлива, когато разбра, че песента " Той " ще се появи като подарък тъкмо за персоналния й празник. Много е щастлива от този жест ", споделя татко й Николай Пирянков.

" Пожелавам си да съм здрава и да имам доста триумфи ", добави рожденичката.

Партито на Даниела Пирянкова, както е същинското име на Данна беше на синя тема и даже рожденичката избра да носи рокля в същия цвят.

Докато беше в изолираност младата певица съществено залегна над уроците и приключи 9-ти клас с цялостно отличие. Звездата й изгря преди години, когато Данна бе определена от Слави Трифонов за колежка на господин Андреев и Крисия в рубриката " Запознай се с дребните " в спрялото телевизионно шоу. А към този момент прави мощна независима кариера.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР