Синоптичката Гергана Малкоданска роди дъщеричка и така опъстри фамилията, защото

...
Синоптичката Гергана Малкоданска роди дъщеричка и така опъстри фамилията, защото
Коментари Харесай

Малкоданска роди Белла на Йордановден

Синоптичката Гергана Малкоданска роди дъщеричка и по този начин опъстри семейството, тъй като към този момент има наследник Лео. Малката Белла, която пристигна на бял свят на Йордановден, е с растеж от 51 сантиметра и тегло от 2 кг и 930 грама, оповестява Нова телевизия. Бебето се е родило благодарение на доцент Сузи Нашар, доктор Мария Атансова, доктор Радка Масларска и невероятният медицински екип на болница "Аджибадем Сити Клиник Токуда ", на които щастливите родители изричат специфични благодарности.

Синоптичката слезе от ефир още при започване на лятото, без да разрива каква е съответната причина, само че скоро стана ясно, че ще подари с трето дете мъжа си. Той има дъщеря-тийнейджър от първия си брак. Първата бременност на Гери бе тежка и синът й Лео се роди прибързано.

Поради тази причина страхът за бебето, което се роди през днешния ден, е огромен. Близки до дългокраката красавица издават, че тя предпочитала да си почива и да пази леглото. Така я посъветвали и лекарите. През последните месеци Малкоданска не бе доста дейна и в обществените мрежи - пуска единствено остарели фотоси и кри корема си от суверие.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР